7:56 Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

«Διαστημικός» Ν. Παππάς: Ή θα πεθάνουμε ή θα πεινάσουμε

«Διαστημικός» Ν. Παππάς:  Ή θα πεθάνουμε ή θα πεινάσουμε

Με ένα τιτίβισμα του ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μας ενημερώνει ότι:

Παππάς

Τι ακριβώς άραγε δεν έχει αντιληφθεί ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;

Ό,τι δεν έχουμε φαινόμενα εξάπλωσης της πανδημίας ακριβώς γιατί η ελληνική κυβέρνηση έλαβε έγκαιρα τα απολύτως απαραίτητα μέτρα.  Κάτι για το οποίο επαινούν οι πάντες τον πρωθυπουργό της χώρας αλλά και τους επιστήμονες μας που ασχολούνται με την πανδημία για τις εισηγήσεις τους.

Με την λογική του κυρίου Παππά και την ανάρτηση του, θα πρέπει να χαλαρώσουν, την πλέον κρίσιμη στιγμή, τα μέτρα για να μην πληρώσουμε μεγάλο τίμημα στην οικονομία από τις επιλογές της κυβέρνησης. Τώρα τι να εννοεί ο πρώην υπουργός δεν ξέρουμε.

Εννοεί ότι είναι καλύτερα να πεθάνουν άνθρωποι; Μια τέτοια επιλογή δεν πήραν αρχικά στην Μεγάλη Βρετανία με την ανο(η)σία της αγέλης και ανέκρουσαν πρύμναν μόλις αντιλήφθηκαν το μέγεθος της καταστροφής που ερχόταν; Και μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας, ο Μπόρις Τζόνσον, είναι στην εντατική αυτή τη στιγμή.

Άρα η κυβέρνηση, αν δεν αφήσει να πεθάνει κόσμος, και πολύ σωστά πράττει και δεν το επιτρέπει, μας λέει ο κ. Παππάς ότι θα πληρώσουμε μεγάλο τίμημα.  Θα πεινάσουμε δηλαδή. Αλλά η ανθρώπινη ζωή κύριε Παππά δεν έχει τίμημα.

Και ας μην ξεχνάτε ποτέ, και λόγω ιδεολογίας, ότι η χώρα μας έχει περάσει πολλές φορτούνες, αλλά πάντοτε βγήκε νικήτρια από αυτές.  Έτσι θα βγει και τώρα, που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων η χώρα μας και ίσως η αυριανή Ελλάδα να είναι πολύ καλύτερη από την «χθεσινή» Ελλάδα.

 

Κορωνοϊός: Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για τον φονικό ιό

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας