4:34 Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Δικαστικό Ρεπορτάζ: Διαβάστε στο τεύχος που κυκλοφορεί

Δικαστικό Ρεπορτάζ: Διαβάστε στο τεύχος που κυκλοφορεί

Με ενδιαφέρουσες έρευνες, πρωτογενές ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και πλούσια αρθρογραφία κυκλοφορεί το νέο τεύχος του “Δικαστικού Ρεπορτάζ”.

Σημαντική έρευνα για την παιδική εργασία και τον νεκρό νόμο. Στην Ελλάδα η παιδική εργασία είναι κυρίως άτυπη, όπως είναι τα παιδιά των φαναριών. Ο νόμος για την προστασία ανηλίκων εξαιρεί από τις διατάξεις του τις οικογενειακού χαρακτήρα, γεωργικές, δασικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Γράφει η Μαρία Δήμα.

Διαβάστε επίσης:

  • Ρεπορτάζ: Τραγική θέση της Ελλάδας στις “ευρωκαταδίκες” για παραβίαση του εύλογου χρόνου απονομής δικαιοσύνης. Γιατί κατέχουμε το χάλκινο μετάλλιο, με τις περισσότερες παραβιάσεις πίσω από την Ιταλία και την Τουρκία. Γράφει ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης. 
  • Συνέντευξη: Η νέα πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, κυρία Μαργαρίτα Στενιώτη μιλά για όλους και για όλα στην Τζώρτζια Κοντράρου.
  • Εκτός Συνόρων: Υπόθεση Theranos. Τίτλοι τέλους σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δίκες στην ιστορία των επιχειρήσεων και των επενδύσεων. Γράφει ο Νίκος Βασιλειάδης.
  • Αναμνήσεις: 52 χρόνια μετά το θάνατο της Ευγενίας Νιάρχου, οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της στοιχειώνουν τη Σπετσοπούλα. Γράφει η Μαρία Κομνηνού. 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας