21:48 Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Δικαστικό Βούλευμα: Η ανοίκεια επίθεση Λιγνάδη προς μηνυτές και μάρτυρες, ο χαρακτηρισμός "αναξιόπιστοι βρωμιάρηδες" και το σκεπτικό κόλαφος

Δικαστικό Βούλευμα: Η ανοίκεια επίθεση Λιγνάδη προς μηνυτές και μάρτυρες, ο χαρακτηρισμός "αναξιόπιστοι βρωμιάρηδες" και το σκεπτικό κόλαφος

Οι πραγματικά απίστευτοι διάλογοι οι οποίοι έλαβαν χώρα μέσα στο γραφείο της 19ης τακτικής ανακρίτριας, Παρασκευής Μπότση, μεταξύ της δικαστικής λειτουργού και του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, συνήγορου υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, καταγράφονται στο υπ’ αριθ. 1172/2021 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που αποκαλύπτει σήμερα το dikastikoreportaz.gr.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Ο διάλογος, όπως καταγράφεται και στην αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας που κατέθεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης και τελικά απορρίφθηκε, είναι πραγματικά συγκλονιστικός καθώς μηνυτές αλλά και θύματα χαρακτηρίστηκαν ως “αναξιόπιστοι βρωμιάρηδες”! Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της 5ης Μαρτίου 2021 όταν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ο κ. Κούγιας βρισκόταν για άλλη υπόθεση στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και συγκεκριμένα στο κτήριο 9 όταν αντιλήφθηκε ότι ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας κατέθετε ο Σ.Σ. ο οποίος φέρεται να βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη στην Επίδαυρο τον Ιούλιο του 2015. Στην αίτησή εξαιρεσής του ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο δικηγόρος του άκουσε την ανακρίτρια να υπαγορεύει την κατάθεση του νεαρού άνδρα. Τότε ο κ. Κούγιας είπε στην ανακρίτρια σε έξαλλη κατάσταση και με ανοικτή την πόρτα του γραφείου της:

  • «Τι είναι αυτά που κάνεις; Κρατάς έναν αθώο άνθρωπο στη φυλακή και αντί μετά από αυτά που επιβεβαιώθηκαν από την απολογία του να ενεργοποιήσεις το 291, συνεργάζεσαι με όλους αυτούς τους αναξιόπιστους βρωμιάρηδες, αλλάζεις τις καταθέσεις τους κάθε μέρα και όλα αυτά που κάνεις είναι ντροπή για τη Δικαιοσύνη.
  • Εκείνη του απάντησε:…………………………………..
Διαβάστε τη συνέχεια στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της στυγερής δολοφονίας του 39χρονου στην Κυπαρισσία 

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας