14:27 Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Δημ. Κουτσούμπας - ΔΕΘ: Μονόδρομος οι κινητοποιήσεις - Η κυβέρνηση μοιράζει απλόχερα στο κεφάλαιο προνόμια και διευκολύνσεις

Δημ. Κουτσούμπας - ΔΕΘ: Μονόδρομος οι κινητοποιήσεις - Η κυβέρνηση μοιράζει απλόχερα στο κεφάλαιο προνόμια και διευκολύνσεις

Μονόδρομο χαρακτήρισε της κινητοποιήσεις ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος συμμετέχει στις αποψινές πορείες στη ΔΕθ. Το μπλοκ του ΠΑΜΕ αριθμεί πάνω από 3.000 άτομα ενώ την ίδια ώρα κατευθύνονται προς τον Λευκό Πύργο διαδηλωτές του αντιεμβολιαστικου κινήματος, οπαδοί του ΠΑΟΚ και αντιδρώντες στο Σκοπιανό.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μοιράζει απλόχερα στο κεφάλαιο προνόμια και διευκολύνσεις την ίδια στιγμή που στον εργαζόμενο λαό δίνει κάποιες μικρές παροχές, σίγουρα υποσχέσεις οι οποίες εξανεμίζονται την άλλη στιγμή κάτω από την έκρηξη της μεγάλης ακρίβειας, κάτω από την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων και την ανατροπή δικαιωμάτων και κατακτήσεων δεκαετιών» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας που παραβρίσκεται στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι «μονόδρομος για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού, του δημόσιου τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και της υπαίθρου είναι ο αγώνας, ο μαζικός, ταξικός, ενωμένος αγώνας σε κάθε τόπο, σε κάθε κλάδο, σε κάθε περιφέρεια, πανελλαδικά, συντονισμένα. Και σε αυτό τον αγώνα, σε αυτή την πάλη, το ΚΚΕ θα βρίσκεται κάθε μέρα, κάθε ώρα μπροστά».

Δείτε το βίντεο του eREPORTAZ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κ. Τσιάρας – ΔΕΘ: “Διανύσαμε πολύ μεγάλο μέρος της διαδρομής για μια σύγχρονη δικαιοσύνη”

Περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε περίπτερα της 85ης ΔΕΘ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας