23:08 Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Δημήτρης Κοντομηνάς: Τα μοναχικά Χριστούγεννα στο Υγεία

Δημήτρης Κοντομηνάς: Τα μοναχικά Χριστούγεννα στο Υγεία

Μόνος και έρημος περνάει τις εορτές των Χριστουγέννων ο μεγαλο-επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς. Μοναδική παρέα του οι νοσηλευτές που παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασής του στον 17ο όροφο του Νοσοκομείου “Υγεία”.

Mερικές εβδομάδες μετά την μεγάλη αποκάλυψη της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” σχετικά με την κατάσταση της υγείας αλλά και το ιδιότυπο Κωσταλέξι στο οποίο βρίσκεται ο πρώην ισχυρός άνδρας του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, η οποία και προκάλεσε πραγματικό σεισμό στον επιχειρηματικό και μιντιακό χώρο, σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Ο επιχειρηματίας εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη νοσηλευόμενος σε θάλαμο-σουίτα του γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Μόνος και έρημος καθώς εδώ και περίπου 10 ημέρες η μοναχοκόρη του, Μαρία, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν στον έντυπο και on line Τύπο αμέσως μετά την αποκάλυψη της “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” “βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του” αλλά και ο σύζυγός της Αριστοτέλης Τζιαμπίρης, ταξίδεψαν στην Αμερική μαζί με τα παιδιά τους.

Μαρία Κοντομηνά

Η αναχώρηση του ζεύγους (αμέσως μόλις έκλεισαν τα σχολεία) από την Ελλάδα για τις ΗΠΑ, τη στιγμή που ο πατριάρχης της οικογένειας και ιδρυτής της DEMCO νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια μεταξύ των πλέον στενών συνεργατών του επιχειρηματία. Και προφανώς η συγκεκριμένη επιλογή τους απέχει παρασσάγγας από όλα όσα γράφονταν δεξιά και αριστερά σε μια προσπάθεια να εξωραϊστεί η κατάσταση.

Την ίδια στιγμή η επαφή του επιχειρηματία με στενούς φίλους, οικογενειακά πρόσωπα αλλά και συνεργάτες εξακολουθεί να είναι προβληματική. Είναι ενδεικτικό ότι πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος που (ήρθε σε επαφή με το eReportaz) προσπάθησε να τον επισκεφθεί, δις, την περασμένη εβδομάδα έλαβε την απάντηση ότι “αναπαύεται”. Το ίδιο συμβαίνει και με όσους έχουν επιχειρήσει να επικοινωνήσουν ακόμη και τηλεφωνικά μαζί του.

Εκείνο που παραμένει άγνωστο είναι πότε θα “καταφέρει” ο Δημήτρης Κοντομηνάς να εξέλθει του ιδωτικού θεραπευτηρίου και να επιστρέψει στο κτήμα του στη Βαρυπόμπη. Αρχικά συνεργάτες του οι οποίοι έχουν επαφή με την κόρη και το γαμπρό του ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί μέσα στις γιορτές.

Την ίδια στιγμή με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται πιθανές νομικές κινήσεις από πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως έχουν έννομο συμφέρον και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη ακριβώς έχει συμβεί με τον επιχειρηματία, την απομόνωσή του και τον εγκλεισμό του.

Πληροφορίες του eReportaz οι οποίες δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση αναφέρουν ότι στην υπόθεση Κοντομηνά εμπλέκεται και πολύ γνωστός δικηγόρος ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και στο πλευρό πολιτικού. Εκείνος και εάν έχει πολλά να πει για την υπόθεση πώλησης του Αlpha και κυρίως το που κατέληξαν τα χρήματα, αναφέρουν έγκυρες “πηγές”.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας