13:17 Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Εκδόθηκε το διαζύγιό τους – Όλες οι λεπτομέρειες

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Εκδόθηκε το διαζύγιό τους – Όλες οι λεπτομέρειες

Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου τραβούν χωριστούς δρόμους, καθώς πήραν επίσημα διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου και εννέα χρόνια κοινής πορείας.

Ο πρωταγωνιστής του Σασμού και η ηθοποιός κρατούν στα χέρια τους και το έγγραφο της λύσης του γάμου τους, όπως μετέφερε αποκλειστικά στο Πρωινό ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος.

Το διαζύγιο βγήκε συναινετικά με μία απλή συμβολαιογραφική πράξη.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Δημήτρη Λάλου

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου, κ. Νίκος Αγαπηνός. «Διευθετήθηκαν όλα τα θέματα σε ένα απολύτως ήπιο και συμβιβαστικό επίπεδο εξωδικαστικά με μία συμβολαιογραφική πράξη και με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Αποφασίστηκε με έναν πολύ πολιτισμένο τρόπο η συνεπιμέλεια και η συν-άσκηση της γονικής μέριμνας του παιδιού, μία διατροφή που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού και είναι με βάση τις δυνατότητες και των δύο πλευρών.

Επήλθε και η λύση του γάμου με ένα διαζύγιο και λύθηκαν έτσι όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο που πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές» είπε αρχικά ο κ. Αγαπηνός.

«Η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν απόλυτα θετική για την επίλυση του θέματος. Η πλευρά της μητέρας περιόρισε τις απαιτήσεις της στο πραγματικό υπόβαθρο των αναγκών του παιδιού. Η πλευρά του κ. Λάλου έκανε το καλύτερο δυνατό, καλύπτοντας ουσιαστικά το σύνολο των διατροφικών του αλλαγών και έτσι πλέον δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ο κύριος Λάλος δεν έγινε αποδέκτης (από την πρώην σύζυγό του) κανενός εγγράφου, στο οποίο να υπάρχουν υπέρογκες απαιτήσεις.

Στο θέμα των προφορικών συζητήσεων που μπορεί να έγιναν ανάμεσα στο ζευγάρι, και που μπορεί πολλές φορές να είναι αποτέλεσμα πικρίας, δεν με αφορούν ως νομικό γιατί δε νομίζω ότι είναι πραγματικές απαιτήσεις» πρόσθεσε ο κ. Αγαπηνός στον ΑΝΤ1.

 

Δείτε εδώ τι έλεγαν σε παλαιότερη συνέντευξη τους στην ΕΡΤ

Πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας