1:55 Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Δημήτρης Λιγνάδης: «Δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία" λέει ο δικηγόρος του - Η επίθεση με μαχαίρι που παραμένει ανεξιχνίαστη

Δημήτρης Λιγνάδης: «Δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία" λέει ο δικηγόρος του - Η επίθεση με μαχαίρι που παραμένει ανεξιχνίαστη

Εξοργισμένος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης με όσους συνδέουν το όνομά του με κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, διαψεύδοντας ότι εμπλέκεται σε αυτό.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” τονίζει ότι ο πελάτης του δεν έχει επηρεαστεί από τη φημολογία.

“Κάθε μία καταγγελία απομονώνεται και ελέγχεται. Αλλάζει η αντιμετώπιση. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη καταγγελία. Όταν και αν κληθεί ,θα προσέλθει να δώσει εξηγήσεις.

Υπάρχει πραγματικά μεγάλη στήριξη στο πρόσωπο του. Δεν είναι ένας άνθρωπος που έπεσε από τον ουρανό. Παρουσιάζουν σενάρια ως δεδομένα. Η παραίτηση του έγινε καθαρά για την προστασία του ιδίου και του Εθνικού Θεάτρου.

Ερωτώμενος για τις αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής που μένει ο Δημήτρης Λιγνάδης είπε ότι δεν ξέρει τίποτα συγκεκριμένο , τα έχει ακούσει ως φήμη. Το γεγονός ότι οι πηγές είναι ανώνυμες και προσπαθούν να τον φωτογραφίσουν , κάτι λέει. Ας το αξιολογήσει ο καθένας.

Ο δικηγόρος ερωτήθηκε για την επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι ο ηθοποιός. Όπως είπε είναι μία ιστορία που δεν έχει διαλευκανθεί. “Ο άνθρωπος έχει νοσηλευθεί στη μονάδα εντατικής , έχει μπει στο αρχείο από τότε. Ο κ.Λιγνάδης δεν αναγνώρισε τον δράστη. Για αρκετές μέρες δεν ήξερε αν θα έχει δεύτερο πνεύμονα ή όχι. Εμείς θέλουμε τα ονόματα. όποιος λέει ότι ξέρει τι έγινε να μας πει κι εμάς για να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο αγνώστων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιγνάδης : Δεν έχω καμιά σχέση με κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων

 

Δημήτρης Λιγνάδης: Είμαι στο σπίτι μου στην Αθήνα, δεν έχω φύγει στο εξωτερικό όπως φημολογείται


Ο κ. Γεωργουλέας είπε ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παραμένει στην Αθήνα.
«Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Λιγνάδης έχει δίνει δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων. Έχει επιλέξει να απαντήσει με τον δέοντα τρόπο, στον χρόνο που θα κρίνει κατάλληλο, και κυρίως ενώπιον του φυσικού δικαστή. Κάποιοι εξέλαβαν αυτή τη στάση ως αδυναμία, και δυστυχώς άλλοι, όταν διαπίστωσαν ότι δεν αντιδρά σπασμωδικά, όπως ήλπιζαν, προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα που περιλαμβάνει κάθε μέρα και μια διαφορετική ιστορία, και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν υπάρξει κάποτε και συνεργάτες του.

“Οργή του σκηνοθέτη για τα σενάρια”

Χθες μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη είπε ότι ο σκηνοθέτης είναι εξοργισμένος :”Διαπίστωσε ότι επιχειρείται και από δημοσιογράφους, να συνδεθεί το όνομά του με κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων, καθώς σταθερά παρουσιάζεται κάποιος σκηνοθέτης ή ηθοποιός ως μέλος ή πελάτης αυτού του κυκλώματος που φέρεται να λειτουργούσε στην Αθήνα το 2012. Είναι απολύτως ψευδές ότι ο κ. Λιγνάδης έχει οποιαδήποτε σχέση με κάτι τέτοιο, οποτεδήποτε, γιατί τα δήθεν στοιχεία αντίκεινται και στην πραγματικότητα και την κοινή λογική. Στη δήθεν είδηση σκοπίμως συνδέεται τεχνηέντως με τον κ. Λιγνάδη ώστε να πλήξει την τιμή και την υπόληψή του. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν υπάρξει διευκρίνιση ότι δεν αφορά αυτόν, ο κ. Λιγνάδης θα ζητήσει την αποκατάσταση διά της νομίμου οδού.

Γιατί ουδέποτε ο κ. Λιγνάδης κλήθηκε από τις αρχές. Και το κυριότερο, ούτε οι αρχές αξιολόγησαν την πληροφορία και σε εκείνο το χρόνο και στον παρόντα ως σοβαρή. Γι’ αυτό δεν υπήρξε περαιτέρω έρευνα. Όσοι συκοφάντες διακινούν την πληροφορία ότι ο κ. Λιγνάδης μαχαιρώθηκε από πατέρα ανηλίκου με αρχικά Γ.Μ. και κατόπιν μάλιστα επήλθε εξώδικος συμβιβασμός θύτη-θύματος, καλό θα είναι να ξέρουν ότι θα κληθούν να ενημερώσουν τις αρχές για τα στοιχεία που λένε ότι διαθέτουν. Γιατί μιλάμε για τον παρ’ ολίγον δολοφόνο του κ. Λιγνάδη. Εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Ο κ. Λιγνάδης απαιτεί να διαλευκανθεί η υπόθεση και δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις. Είμαστε πολύ ξεκάθαροι στο πώς κινούμαστε”.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας