17:45 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Δημήτρης Λιγνάδης: Είμαι στο σπίτι μου στην Αθήνα, δεν έχω φύγει στο εξωτερικό όπως φημολογείται

Δημήτρης Λιγνάδης: Είμαι στο σπίτι μου στην Αθήνα, δεν έχω φύγει στο εξωτερικό όπως φημολογείται

Εξοργισμένος δηλώνει μέσω του δικηγόρου του ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό ή πως εμπλέκεται σε κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων που φέρεται να λειτουργούσε στην Αθήνα το 2012 και δηλώνει πως «δεν θα κρυφτεί πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστηρίζει εντόνως πως έχει γίνει «δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων», επισημαίνοντας πως «κάποιοι εκλαμβάνουν την πρόθεσή του να μην απαντήσει δημόσια ως αδυναμία».

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής τόνισε μέσω δήλωσής του στο News 24/7 πως παραμένει στο σπίτι του λέγοντας: “Έχω μέρες να γελάσω. Ποιο εξωτερικό; Δεν έχω φύγει και δεν έχω λόγο να φύγω. Παραμένω στην Αθήνα, στο σπίτι μου. Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται. Δεν έχω λόγο να φύγω”.

Ο Νίκος Γεωργουλέας δικηγόρος του κ. Λιγνάδη είπε σχετικά: “Ούτε από τα όρια του Δήμου Αθηναίων δεν έχει φύγει ο κύριος Λιγνάδης”, για να προσθέσει: “Δεν έχει φύγει από την Ελλάδα, δεν έχει φύγει από την Αθήνα, δεν υπάρχει πραγματικός λόγος να το κάνει, ούτε νομικός, ούτε ηθικός”.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του πρώην Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου τόνισε ότι “Επιδιώκει να είναι εδώ ο κύριος Λιγνάδης έχει ήδη γνωστοποιήσει στις αρμόδιες αρχές ότι είναι διαθέσιμος και επιθυμεί ανά πάσα στιγμή να δώσει εξηγήσεις, όποτε του ζητηθεί, για οποιοδήποτε θέμα”.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο πάντως να έχει φύγει ο Δ. Λιγνάδης από τη χώρα, θα πρέπει να τονισθεί ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν θα υπήρχε νομικό ζήτημα σε ενδεχόμενο φυγής του ηθοποιού και σκηνοθέτη στο εξωτερικό μιας και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια δίωξη εις βάρος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Ρουβίκωνας κατά Λιγνάδη: Έχουμε μπει κι άλλοι στο παιχνίδι – Κόψε τις απειλές

Γεωργουλέας: «Ο κ. Λιγνάδης έχει δώσει εντολές προκειμένου να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του και ο ίδιος πράττει αναλόγως»

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας