3:16 Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

ΔΟΛ: Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο η μεταβίβαση στον Βαγγέλη Μαρινάκη- Αμφισβητεί την διαδικασία ο Ιβάν Σαββίδης

ΔΟΛ: Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο η μεταβίβαση στον Βαγγέλη Μαρινάκη- Αμφισβητεί την διαδικασία ο Ιβάν Σαββίδης

Με παρέμβασή τους στο δικαστήριο οι εργαζόμενοι του Οργανισμού τάχθηκαν υπέρ της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Οποιαδήποτε άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους», τόνισαν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών Ενώσεων και των εργαζομένων.

Συζητήθηκε στο τμήμα Εκούσιας Διαδικασίας του Πρωτοδικείου η αίτηση επικύρωσης μεταβίβασης του ΔΟΛ στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη με βάση το αποτέλεσμα του πλειστηριασμού που διεξήχθη πρόσφατα.

Στο δικαστήριο άσκησαν παρεμβάσεις οι συνδικαλιστικές ενώσεις ΕΣΗΕΑ ΕΣΠΙΤ και ΕΤΙΤΑ καθώς και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού οι οποίοι τάχθηκαν υπέρ της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον κ. Μαρινάκη, ως τον υπερθεματιστή που πλειοδότησε στην διαδικασία μεταβίβασης. Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών Ενώσεων και των εργαζομένων «Οποιαδήποτε άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους».

Αυτοτελή παρέμβαση άσκησε παράλληλα και η εταιρεία DIMERA συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη που αντιτίθεται στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς αμφισβητεί την διαδικασία.

Η εταιρία που έχει αναλάβει την ειδική διαχείριση του ΔΟΛ διά του εκπροσώπου της Γ. Αγγελίδη ζήτησε από την πρόεδρο του δικαστηρίου Έλενα Πεδιαδίτη να εκδοθεί το ταχύτερο η απόφαση του δικαστηρίου καθώς, όπως επεσήμανε «υπάρχει μεγάλη δυσχέρεια για την καταβολή μισθών των εργαζομένων στον ΔΟΛ και είναι αναγκαίο να ολοκληρωθούν σύντομα οι διαδικασίες και ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβει τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων». Το δικαστήριο θα εκδώσει την απόφαση του το αμέσως επόμενο διάστημα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας