16:31 Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ο Συνήγορος του Πολίτη επέστρεψε την ΕΔΕ της ΕΛ.ΑΣ. λόγω "παραλείψεων"

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ο Συνήγορος του Πολίτη επέστρεψε την ΕΔΕ της ΕΛ.ΑΣ. λόγω "παραλείψεων"

Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της Κυριακής Γρίβας έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων ολοκληρώθηκε μεν τυπικά, όμως είχε παραλείψεις σύμφωνα με τον Συνήγορο του Πολίτη για αυτό και την επέστρεψε πίσω.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η κάμερα του ΑΝΤ1, η έρευνα που κοινοποιήθηκε στον Συνήγορο του Πολίτη, επιστράφηκε πίσω στην Υποδιεύθυνση Διοικητικών Εξετάσεων, αφού κρίθηκε από τον Συνήγορο ότι χρειάζονται συμπληρώσεις, καθώς υπάρχουν κενά, τυπικού χαρακτήρα όπως υποστηρίζουν αστυνομικές πηγές!

Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 δηλώνει θυμωμένη που εξήντα ημέρες μετά την  δολοφονία της κόρης της εντοπίζονται παραλείψεις στην έρευνα και με λόγια σπαρακτικά εκλιπαρεί οι αρχές να ολοκληρώσουν επιτέλους την έρευνα του ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα εκκρεμεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του δράστη, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει αδυναμία να θυμηθεί όσα συνέβησαν το βράδυ της φριχτής δολοφονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Δύο προσαγωγές ανηλίκων στη γέφυρα της Ριζούπολης

Χαμόγελο του Παιδιού: Συναγερμός στην Ρόδο από την εξαφάνιση τριών κοριτσιών

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας