8:24 Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Δώρα σε τροχονόμους από την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ

Δώρα σε τροχονόμους από την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ

Δώρα σε τροχονόμους, οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία ρύθμισης της κυκλοφορίας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προσέφερε συμβολικά σήμερα η πολιτική και φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Παράλληλα με την προσφορά των δώρων, είχε την ευκαιρία να τους ευχαριστήσει για τη σημαντική προσφορά τους στον τομέα της οδικής ασφάλειας και να ανταλλάξει ευχές για το νέο έτος.

O υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, μαζί με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στο Σύνταγμα, συνοδευόμενοι από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής, υποστράτηγο Γεώργιο Γιάννινα, και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, αστυνομικό διευθυντή Σπυρίδωνα Λάσκο.

Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του Επιτελείου του αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Παναγιώτη Ντζιοβάρα, και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχο Παναγιώτη Κολλίντζα, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στην Κηφισιά. Επίσης, δώρο προσέφερε και ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γεώργιος Θωμάκος.

Στον Πειραιά, τα δώρα προσέφερε η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, συνοδευόμενη από τον προϊστάμενο του Κλάδου Ασφαλείας, υποστράτηγο Γεώργιο Καστάνη, και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, ταξίαρχο Πρωτοσίλαο Κωστάζο.

Τα δώρα στη Γλυφάδα προσέφεραν ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης, κι ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ταξίαρχος Λάζαρος Ελευθεριάδης.

Ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, υποστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας, κι ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, αστυνομικός διευθυντής Γεώργιος Συκιωτάκης, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στο Αιγάλεω. Δώρα προσέφερε επίσης ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ιωάννης Μαθιουδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Η ώρα που σταματούν τα δρομολόγια Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Επέμβαση της Αστυνομίας λόγω συνωστισμού στη συναυλία των μπαλκονιών (video)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας