6:07 Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Δρ. Φάουτσι: Ο άγιος Βασίλης έχει ένα πολύ καλό ανοσοποιητικό σύστημα. Δεν πρόκειται να μεταδώσει σε κανέναν καμία μόλυνση

Δρ. Φάουτσι: Ο  άγιος Βασίλης έχει ένα πολύ καλό ανοσοποιητικό σύστημα. Δεν πρόκειται να μεταδώσει σε κανέναν καμία μόλυνση

Άγιος Βασίλης έρχεται και δεν φέρνει μαζί του τον κορωνοϊό διαβεβαίωσε τα μικρά παιδιά ο επικεφαλής επιδημιολόγος των ΗΠΑ Δρ. Άντονι Φάουτσι, καθησυχάζοντας τους φόβους τους μέσω μηνύματος στο USA TODAY.

«Ο Άγιος Βασίλης εξαιρείται από όλα αυτά γιατί ο Άγιος, από όλα τα καλά που έχει, έχει ένα πολύ καλό ανοσοποιητικό σύστημα.Ο Άγιος Βασίλης δεν πρόκειται να μεταδώσει σε κανέναν καμία μόλυνση ».

Το μήνυμα αυτό του διακεκριμένου επιδημιολόγου των ΗΠΑ και επικεφαλής της task force του Λευκού Οίκου για τον κορωνοϊό, ήρθε σε απάντηση πολλών μηνυμάτων από μικρά παιδιά που εξέφρασαν τον φόβο πως ο Άγιος Βασίλης επειδή είναι ηλικιωμένος και υπέρβαρος, είναι πιο επικίνδυνο να νοσήσει ο ίδιος, ανησυχώντας για το αν θα μπορέσει να μοιράσει τα δώρα του την παραμονή των Χριστουγέννων.

Διαβάστε επίσης 

Πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον κορωνοϊό προτείνει ο Ηλίας Μόσιαλος

Το ξέρατε ότι οι σκύλοι μυρίζουν τον κορωνοϊό;

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας