1:07 Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Δρομοκαΐτειο: Ασθενής θετική στον κορωνοϊό -Κίνδυνος διασποράς σε... όλο το Χαϊδάρι

Δρομοκαΐτειο: Ασθενής θετική στον κορωνοϊό -Κίνδυνος διασποράς σε... όλο το Χαϊδάρι

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε μια ασθενής του Δρομοκαΐτειου που συγκατοικεί μαζί με άλλους τρεις ασθενείς σε διαμέρισμα του νοσοκομείου στο Χαϊδάρι.  Η εν λόγω ασθενής εισήχθη τη Δευτέρα με πυρετό στο Τζάνειο για νοσηλεία. Της έγινε το τεστ και βρέθηκε θετική στον ιό.

Σήμερα, μεταφέρεται για νοσηλεία σε νοσοκομείο αναφοράς. Η ασθενής είναι μεσήλικη 40 με 50 ετών. Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ η ασθενής μαζί με τους άλλους τρεις ασθενείς στους οποίους θα γίνει τεστ, έκαναν τις προηγούμενες ημέρες βόλτες σε όλο το Χαϊδάρι και ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού είναι μεγάλος, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν μπει και συνεργεία ελαιοχρωματιστών στο διαμέρισμα για να πραγματοποιήσουν εργασίες και είναι πιθανό να έχουν εκτεθεί κι αυτοί στον ιό…

Οι ασθενείς επισκέφθηκαν αρκετά καταστήματα και γενικά είχαν συναναστροφές με πολύ κόσμο. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ήταν αρκετοί και οι νοσηλευτές που επισκέφθηκαν το διαμέρισμα.

Έτσι λοιπόν, έχει σημάνει γενικός συναγερμός στο νοσοκομείο, όπου γίνεται ιχνηλάτηση και θα γίνουν μαζικά τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας