Δρόμους που πρέπει να αποφύγετε σήμερα

Δρόμους που πρέπει να αποφύγετε σήμερα

Δρόμους που πρέπει να αποφύγετε-Κυκλοφοριακό κομφούζιο αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται το μεσημέρι της Τρίτης

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, τα κυριότερα προβλήματα εστιάζονται στους παρακάτω δρόμους:

Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (είσοδος), ύψος Σκαραμαγκά
Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), ύψος Μεταμόρφωσης
Κατεχάκη, στο ρεύμα από Ηλιούπολη
Λ. Κηφισίας, τμηματικά στην άνοδο και στο ύψος Φιλοθέης στην κάθοδο
Βασ. Σοφίας (και στα δύο ρεύματα)
Πανεπιστημίου
Βασ. Αμαλίας

Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να δείχνουν προσοχή στο δρόμο, να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στο «κόκκινο» η κίνηση στη Θεσσαλονίκη – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους

Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπως Τσιμισκή, Μητροπόλεως και Λεωφόρο Νίκης. Μποτιλιάρισμα και στην οδό Μοναστηρίου, στο ρεύμα προς ανατολικά. Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην οδό Εγνατία. Στην οδό Λαγκαδά με κατεύθυνση προς Βαρδάρη τα οχήματα είναι ακινητοποιημένα. Μάλιστα, τα προβλήματα δεν περιορίζονται μόνο στο κέντρο της πόλης καθώς αναγνώστες πληροφόρησαν το Seleo.gr ότι υπάρχει αυξημένη κίνηση και στην περιοχή της Σταυρούπολης και των Αμπελοκήπων.

Καιρός

Η διέλευση του ψυχρού μετώπου θα έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τον παγετό στα βόρεια ηπειρωτικά.

Σύμφωνα με το meteo.gr, κατά τη διάρκεια της διέλευσης του ψυχρού μετώπου από τη χώρα θα σημειωθούν βροχοπτώσεις καθώς και χιονοπτώσεις ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου. Συνοπτικά, την Τρίτη 3/12 αναμένονται βροχές στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ενώ προς το βράδυ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας και τη Θράκης, καθώς και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Θράκης. Στη συνέχεια και έως το πρωί της Τετάρτης οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Μακεδονίας, ενώ βροχές θα σημειωθούν και στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, στην Εύβοια και στις Κυκλάδες.

Σχόλια