23:14 Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Δυο Γαλλίδες καταγγέλουν την ελληνογαλλίδα υφυπουργό και γυναικολόγο Χρυσούλα Ζαχαροπούλου για "βιασμό"

Δυο Γαλλίδες καταγγέλουν την ελληνογαλλίδα υφυπουργό και γυναικολόγο Χρυσούλα Ζαχαροπούλου για "βιασμό"

Δυο Γαλλίδες, για ιατρικούς λόγους, κατήγγειλαν – τον Μάιο η μία και τον Ιούνιο η άλλη -την Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, ιατρό γυναικολόγο και από τον Μάιο μέλος της κυβέρνησης Μακρόν, αναφέρουν σήμερα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Οι καταγγελίες, οι οποίες φαίνεται να αφορούν την περίοδο που η ελληνογαλλίδα υφυπουργός δεν ήταν στην πολιτική και ασκούσε την ιατρική, κάνουν λόγο για «βιασμό», με την εισαγγελία του Παρισιού που ασχολείται με την υπόθεση να σημειώνει ότι εξετάζονται «μέσα σε ιατρικό πλαίσιο». Η Ζαχαροπούλου είναι γυναικολόγος ειδικευμένη στην ενδομητρίωση

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι καταγγελίες αφορούν το 2016 και ότι προς το παρόν εξετάζεται το αν και κατά ποσό είναι βάσιμες.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Marianne, που αποκάλυψε το θέμα, οι πράξεις για τις οποίες εγκαλείται, διαπράχθηκαν στο πλαίσιο της άσκησης του επαγγέλματός της ως γυναικολόγου, την εποχή που το εξασκούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το γαλλικό περιοδικό «Marianne», έχουν υποβληθεί δύο καταγγελίες για βιασμό εναντίον της 46χρονης Χρυσούλας Ζαχαροπούλου.

Η πρώτη καταγγελία έγινε στις 25 Μαΐου. Η εισαγγελία του Παρισίου ανέφερε στο περιοδικό «Marianne» ότι ξεκίνησε μια έρευνα δύο ημέρες αργότερα, στις 27 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από την Εισαγγελία του Παρισιού, η δεύτερη μήνυση υποβλήθηκε στις 16 Ιουνίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο περιστατικά φαίνεται ότι έγιναν στον ιατρείο της, το 2016 σε βάρος ενήλικης γυναίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βλάβη στο Κοζλοντούι : Συναγερμός στη Βουλγαρία για διαρροή ραδιενέργειας από τον πυρηνικό αντιδραστήρα

Γαλλία: Ο πρόεδρος Μακρόν θα απευθύνει διάγγελμα απόψε το βράδυ

 

Διαβάστε ακόμη

Top News

             

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας