21:16 Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Δυτική Ελλάδα: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για ενδοοικογενειακή βία

Δυτική Ελλάδα: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για ενδοοικογενειακή βία

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας. Τις τελευταίες 48ώρες συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, στον Πύργο και στην Πάτρα πέντε άτομα, ενώ σχηματίσθηκαν συνολικά οκτώ δικογραφίες.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας άνδρας στο Αγρίνιο, διότι απείλησε τη σύζυγό του με μαχαίρι, ενώ στην συνέχεια απείλησε τον ανήλικο γιό του και την ενήλικη κόρη του.

Ακόμη, συνελήφθη μια γυναίκα, σε βάρος της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία, διότι απείλησε και προκάλεσε σωματικές βλάβες στον πατέρα της.

Σε μία άλλη περίπτωση, επίσης στο Αγρίνιο, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση.

Σε περιοχή του Πύργου, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, διότι την απείλησε και την εξύβρισε, ενώ παράλληλα την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο κεφάλι της.

Τέλος, συνελήφθη στην Πάτρα ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που έκανε σε βάρος του η μητέρα του, για απειλή, μέσω τηλεφώνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί διευκόλυναν τη διέλευση ασθενοφόρου από τη Φλώρινα που μετέφερε βρέφος με σπασμούς

Τραγωδία στη Θήβα: Νεκρό βρέθηκε στην κούνια του βρέφος 1,5 έτους

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας