17:23 Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ε. Μούρθου-Απαγωγή Μαρκέλλας: Άγνωστοι κατέστρεψαν το διαμέρισμα της καταγγέλλει ο δικηγόρος της Β. Νουλέζας

Ε. Μούρθου-Απαγωγή Μαρκέλλας: Άγνωστοι κατέστρεψαν το διαμέρισμα της καταγγέλλει ο δικηγόρος της Β. Νουλέζας

ΜούρθουΟ συνήγορος της 34χρονης Βασίλης Νουλέζας καταγγέλλει ότι άγνωστοι κατέστρεψαν το σπίτι της Ειρήνης Μούρθου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζουμε ότι η Ειρήνη Μούρθου είναι στην φυλακή και κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

Βασίλης Νουλέζας: “Απόρροια των υπερβολών σε βάρος της στοχοποιημένης εντολέως”

“Τον βανδαλισμό διαπίστωσε πριν λίγες ημέρες ο εξουσιοδοτημένος να παραλάβει τα κινητά πράγματα της (πλυντήριο τηλεόραση έπιπλα οικοσκευή ρούχα κοσμήματα και προσωπικά είδη ) προκειμένου να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη το διαμέρισμα” δηλώνει ο γνωστός δικηγόρος. “Το διαμέρισμα είχε καταστραφεί, αντικρίσαμε εικόνα ολοκληρωτικής καταστροφής. Να σημειωθεί ότι κλειδιά του διαμερίσματος έχουν ο ιδιοκτήτης (εκμισθωτής) και η Υποδ/νση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης” αναφέρει στο Flash.gr ο κ. Νουλέζας.

“Πρόκειται αναντίρρητα για κακόβουλη ενέργεια εκδίκησης για την οποίαν θα υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά στις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες. Θα ενημερωθεί η κ. Ανακρίτρια του 1ου Τακτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης για το συμβάν αυτό. Υποψιάζομαι ποιοι ενήργησαν έτσι μανιωδώς με ποια κίνητρα, όμως θα περιμένουμε την αναλυτική καταγραφή και εκτίμηση των προκληθεισών σημαντικών ζημιών στα κινητά πράγματα της μεγάλης αξίας και τα αποτελέσματα της έρευνας. Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη είναι απόρροια των υπερβολών σε βάρος της στοχοποιημένης εντολέως μου από τα ΜΜΕ και τους Δικηγόρους της οικογένειας”


Σχετικό άρθρο: Σημαντική εξέλιξη! Δεν υπήρξε διακίνηση μεγάλων ποσών σε κανέναν τραπεζικό λογαριασμό της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, είχε αποκαλυφθεί από την έρευνα στους τραπεζικούς της λογαριασμούς, πως πίσω από τις καταθέσεις της βρίσκονται εταιρείες-φαντάσματα, με τις Αρχές να ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο καταθέτης, καθώς η διαδρομή του χρήματος ίσως οδηγήσει και στο αν και ποιοι κρύβονται πίσω από την απαγωγή, καθώς δεν έχει σε καμία περίπτωση αποκλειστεί η εμπλοκή κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

πηγή: flash.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Οι νέες διοικήσεις σε Εφετείο, Πρωτοδικείο, Ειρηνοδικείο και Εισαγγελία Πρωτοδικών

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Συγκροτήθηκε το νέο προεδρείο – Πρόεδρος ο Χρ. Σεβαστίδης

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

-----------------------------------------------------------------------------------

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας