3:53 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

«Εμπνεύστηκα από την Έφη» λέει ο κατηγορούμενος ιερέας με το βιτριόλι

«Εμπνεύστηκα από την Έφη» λέει ο κατηγορούμενος ιερέας με το βιτριόλι

Η επίθεση με βιτριόλι εναντίον των ιεραρχών στη Μονή Πετράκη είχε προκαλέσει σοκ. Ο ιερέας που κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας δηλώνει μετανιωμένος, ενώ λέει ότι εμπνεύστηκε ως προς το καυστικό υγρό από την επίθεση της Έφης εναντίον της Ιωάννας. Όπως είπε μιλώντας στο STAR, «Ζητώ συγγνώμη, φιλώ το χέρι τους και τους βάζω και μετάνοια. Δεν ήθελα να προκαλέσω σε κανέναν κακό. Βεβαίως έχω μετανιώσει για την πράξη γι’ αυτό που εξελίχθηκε. Εγώ δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω κανέναν, ούτε να βλάψω κανέναν. Το καυστικό υγρό το πήρα για μένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ στο dikastikoreportaz.gr: Ιερέας βιτριόλι: Οι καταθέσεις που αναβάθμισαν τη δίωξη (έγγραφα)

Σχετικά με το πώς σκέφτηκε να κάνει την επίθεση με βιτριόλι, υποστήριξε ότι «από την Έφη το είχα δει και μου είχε έρθει κάποια στιγμή στο μυαλό μου και είπα ότι αυτό το καυστικό υγρό μπορεί να με σκοτώσει γιατί αυτή ήταν η πρόθεσή μου. Η υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου συσχετίζεται με τη δική μου υπόθεση. Η κα Παλιοσπύρου έχει 90 ημέρες στο νοσοκομείο και 20 επεμβάσεις και από τους σεβασμιότατους Μητροπολίτες δεν έπαθε κανείς τίποτα».

Σε ερώτηση εάν είναι εύκολο να βρει κάποιος βιτριόλι ο κατηγορούμενος ιερέας απάντησε: «βεβαίως, είναι και πάρα πολύ εύκολο. Πατάς στο ίντερνετ καυστικό υγρό και σου βγάζει τις χημικές ομάδες, παίρνεις τηλέφωνο, κάνεις μια παραγγελία και σου έρχεται με το κούριερ στο σπίτι αντικαταβολή. Εγώ Κυριακή πήρα την απόφαση, Δευτέρα το παρήγγειλα και Παρασκευή το παρέλαβα».

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας