19:14 Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Εμπρησμός στο εργοστάσιο "Γιαννίτσης": Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις - Ταυτοποιήθηκε ο ένας εκ των 3-4 δραστών

Εμπρησμός στο εργοστάσιο "Γιαννίτσης": Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις - Ταυτοποιήθηκε ο ένας εκ των 3-4 δραστών

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο θέμα του εμπρησμού σύμφωνα με τις αρχές του εργοστασίου «Γιαννίτσης», στον οποίο φέρεται να εμπλέκονται 3 ή 4 άτομα.

Την είδηση ότι έχει ταυτοποιηθεί ο ένας εκ των δραστών που φέρεται να έχουν προκαλέσει την μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο «Γιαννίτσης», μετέδωσε στο βραδινό του δελτίο, ο «Alpha».

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το κανάλι, έχει ήδη ταυτοποιηθεί ένα άτομο και αναμένεται να εκδοθεί σχετικό ένταλμα για τη σύλληψή του.

Η εμπλοκή του συγκεκριμένου ατόμου φέρεται να έχει καταγραφεί στο βιντεοληπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

Στον εμπρησμό φέρεται, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του «Alpha», να εμπλέκονται 3 ή 4 άτομα, τα οποία μάλιστα μπήκαν στο εργοστάσιο με κλειδιά. Κινήθηκαν προς το εσωτερικό του εργοστασίου αλλά και προς το χώρο όπου ήταν σταθμευμένα τα φορτηγά, εκεί όπου οι αξιωματικοί της ΔΑΕΕ βρήκαν εύφλεκτο υλικό, όπως και σε πολλά ακόμη σημεία, συνολικά 20.

Πολύ σύντομα, πάντα με την ίδια πηγή, αναμένεται η έκδοση Ενταλμάτων Σύλληψης για τον εμπρησμό που κατάστρεψε το μισό εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

Να σημειώσουμε τέλος ότι το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει τη σύνδεση των χαλασμένων σχολικών γευμάτων που αναλύθηκαν στα μικροβιολογικά εργαστήρια, με τα ευρήματα στις εξετάσεις των παιδιών που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλειστά τα σχολεία στη Νέα Ιωνία την Τετάρτη λόγω Conference League

Άγριο επεισόδιο με βοσκούς στα Τρίκαλα – Συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ζωοκλοπή

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας