4:21 Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Ευχές αντάλλαξε ο ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος με στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που είναι σε υπηρεσία

Ευχές αντάλλαξε ο ΑΓΕΕΘΑ  Στρατηγός Φλώρος με στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που είναι σε υπηρεσία

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος αντήλλαξε ευχές με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται σε υπηρεσία, μακριά από τις οικογένειες τους αυτές τις άγιες ημέρες.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε το κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό που υπηρετεί εκεί και μέσω τηλεφώνου/τηλεδιάσκεψης με προσωπικό της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ, η οποία εκτελεί φυλακή σκοπούντος, του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Λέσβου και της φρεγάτας ΥΔΡΑ, η οποία συμμετέχει στην επιχείρηση UNIFIL στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και υποδέχθηκε ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του επιτελείου και μέσω τηλεδιάσκεψης με προσωπικό που υπηρετεί στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Καστελόριζου και στο επιτηρητικό φυλάκιο Καλόλιμνου.

Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και υποδέχθηκε ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας.

Περαιτέρω επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό που εκτελεί υπηρεσία και μέσω τηλεδιάσκεψης με προσωπικό που υπηρετεί στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 5.

Τέλος αντάλλαξε ευχές στο γραφείο του με τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων και προσωπικό του επιτελείου ΓΕΕΘΑ.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνεχάρη όλους για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει έως τώρα, προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση ενώ ευχήθηκε δύναμη και υγεία στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτεταμένοι έλεγχοι και μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. σήμερα – “Βροχή” τα πρόστιμα!

Fiat – Alfa Romeo: Δύο «Ιταλίδες» που… κλέβουν τις καρδιές!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας