17:49 Κυριακή 22 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Έφοδος της Τροχαίας στο Παλαιό Φάληρο – 18 οδηγούσαν χωρίς… δίπλωμα!

Έφοδος της Τροχαίας στο Παλαιό Φάληρο – 18 οδηγούσαν χωρίς… δίπλωμα!

Έφοδος της Τροχαίας στην περιοχή των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Παλαιό Φάληρο όπου έχει διαπιστωθεί αυξημένη παραβατικότητα κάτι που επιβεβαίωσαν και οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι 18 άτομα οδηγούσαν οχήματα χωρίς να διαθέτουν άδεια οδήγησης!

Ειδικότερα οι αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων βεβαίωσαν 98 παραβάσεις εκ των οποίων οι 18 αφορούσαν σε στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 5 για στέρηση πινακίδων κυκλοφορίας, 11 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 23 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 12 για θόρυβο, 17 για φιμέ τζάμια, 3 για επίδειξη ικανότητας οδήγησης και 9 λοιπές παραβάσεις.

Επίσης κατά τη διάρκεια των ελέγχων αφαιρέθηκαν 13 άδειες οδήγησης, 27 άδειες κυκλοφορίας και 41 πινακίδες κυκλοφορίας ενώ ακινητοποιήθηκαν 18 οχήματα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

∆ιανοµή σάπιων κρεάτων από την Περιφέρεια Αττικής;

 

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας στον μακελάρη για το διπλό φονικό


Στο συγκεκριμένο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες εξαιτίας των μεγάλων εκτάσεων που βρίσκονται στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις μεταβαίνουν πάρα πολλοί οδηγοί για να κάνουν επίδειξη των δυνατοτήτων τους κυρίως με δίκυκλα τα οποία προφανώς οδηγούν χωρίς να διαθέτουν τη νόμιμη άδεια οδήγησης. Επίσης τα βράδια οι μεγάλες ασφαλτοστρωμένες επιφάνειες μετατρέπονται σε πίστες για επίδοξους οδηγούς κυρίως οχημάτων με κίνηση στους πίσω τροχούς…

Επιπρόσθετα βεβαιώθηκαν (8) παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Πηγή: Newsauto.gr

*Φωτό αρχείου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας