21:49 Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Έγκλημα στο «ΠΑΙΔΩΝ» με υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

Έγκλημα στο «ΠΑΙΔΩΝ» με υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

 

Η αδυναμία προστασίας δύο ανήλικων αγοριών πιθανών θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα (!) προκύπτει από τη δημοσιογραφική έρευνα της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ». Οι αρμόδιοι ιατροί του «Παίδων Αγία Σοφία» εξέτασαν με έναν μήνα καθυστέρηση (!) τα ανήλικα παιδιά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το τι ακριβώς συνέβη τον Φεβρουάριο του 2020.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Εκείνο το βράδυ επέστρεψαν στο σπίτι της μητέρας τους από εκείνο του πατέρα τους όπου φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο, όταν διαμαρτυρήθηκαν για τσούξιμο σε ευαίσθητο σημείο του σώματός τους, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε ερυθρότητα και μεσογλουτιαία σχισμή. Το ίδιο κιόλας βράδυ η γιαγιά των παιδιών, συνοδευόμενη από τον θείο τους, τα οδήγησε μέχρι το «Παίδων Αγία Σοφία». Η μητέρα τους δεν ακολούθησε, καθώς είχε διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό και βρισκόταν σε καραντίνα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι παρά το γεγονός πως οι «συνοδοί» των ανήλικων παιδιών υποβλήθηκαν σε τεστ με αρνητικό αποτέλεσμα και ενημέρωσαν τους υπευθύνους του νοσοκομείου ότι πιθανόν τα παιδιά να είχαν πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα, εντούτοις απομακρύνθηκαν κακήν κακώς με το πρόσχημα του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο dikastikoreportaz.gr

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας