0:21 Τρίτη 5 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Εικόνα που σοκάρει... Έτσι είναι η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση από βιτριόλι

Εικόνα που σοκάρει... Έτσι είναι η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση από βιτριόλι

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε φωτογραφία την Ιωάννα Παλιοσπύρου και δέχεται να φωτογραφηθεί δημόσια με τη μάσκα που θα βοηθήσει στην αποκατάστασή της.

Οι γιατροί της Ιωάννας της απαγορεύουν να εκτεθεί στον ήλιο. Απαγορεύουν επίσης να βγάλει τη μάσκα μέχρι να μπορέσει το δέρμα να αναπλαστεί. Δυστυχώς, δε, ο Γολγοθάς της δεν έχει τέλος μιας και αναμένεται να υποβληθεί σε άλλες 13 τουλάχιστον επεμβάσεις.

Έχουν περάσει σχεδόν δέκα μήνες από την ημέρα που η 34χρονη Ιωάννα δέχθηκε τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα, μια υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου, άλλαξε για πάντα το πρωί 20ης Μαΐου 2020 που πηγαίνοντας στη δουλειά της δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο με βιτριόλι. Αιτία όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η ερωτική αντιζηλία.

Φερόμενη ως δράστης είναι μια 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, η οποία συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο.

Μάλιστα, η Ιωάννα απάντησε τον Δεκέμβρη σε όλα όσα έλεγε η 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος: «Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν δολοφονία ή όχι, και ακόμη αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Οπότε ας μας ενημερώσει. Εκτός αν έχει μιλήσει επιτέλους η κατηγορούμενη, διότι κατά δήλωση του συνηγόρου της, αρνείται ακόμη και τώρα να πει οτιδήποτε. Δεν είναι «Άρλεκιν». Πρόκειται για την ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιο της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Τζένη Ρουσσέα: Δεν θέλω καν να συζητήσω για τις καταγγελίες που έχουν γίνει

Γιώργος Κωνσταντίνου: Τα παιδικά χρόνια, η μάχη με τον τζόγο και η σχέση με την κόρη του

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας