Είστε καλεσμένες σε τραπέζι; Δείτε το ντύσιμο που θα κάνει διαφορά!

Είστε καλεσμένες σε τραπέζι; Δείτε το ντύσιμο που θα κάνει διαφορά!

Νέα εβδομάδα, νέες ερωτήσεις, νέες ιδέες.

Λίγο πριν μπει το φθινόπωρο -ημερολογιακά τουλάχιστον- θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για το στιλ της νέας σεζόν. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Ποιες είναι οι νέες τάσεις και πώς θα κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς;

Πλέον οι περισσότερες έχουμε επιστρέψει από τις διακοπές και όλο και σε κάποιο επίσημο δείπνο ή σε γάμο είμαστε καλεσμένες. Στόχος είναι να εντυπωσιάσουμε σε κάθε περίσταση, από το πιο φαντασμαγορικό πάρτι, στο δείπνο με συναδέλφους ή οποιοδήποτε τραπέζι.

Η αλήθεια είναι πως ένα τραπέζι όσο απλό κι αν ακούγεται, είναι μια ειδική περίσταση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς οι την περισσότερη ώρα είμαστε καθιστές και το κάτω μέρος του outfit μας δεν φαίνεται.

Οικογενειακό, φιλικό, επαγγελματικό ή τραπέζι μετά από γάμο, είναι μία «μικρή γιορτή» στην οποία θέλουμε να δείχνουμε κομψές και ενημερωμένες. Τι χρώμα πρέπει να επιλέξετε; Γιατί πρέπει να είναι άνετο το κάτω μέρος;

Εμείς βρήκαμε το τέλειο σύνολο για να είστε ή πιο στιλάτη καλεσμένη, χωρίς να διαθέσετε πολλά ενώ θα είστε απίστευτα άνετη σε όλη την διάρκεια του event.

Σχόλια