11:23 Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Έκανε μήνυση στο αεροδρόμιο Λούτον παραπληγικός αθλητής που σύρθηκε στο πάτωμά του

Έκανε μήνυση στο αεροδρόμιο Λούτον παραπληγικός αθλητής που σύρθηκε στο πάτωμά του

Ο παραπληγικός αθλητής Τζάστιν Λεβίν «οδηγεί» στα δικαστήρια το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου, γιατί μετά την αποβίβασή του διαπίστωσε ότι το αυτοκινούμενο αμαξίδιό του είχε… μείνει πίσω.

Ο Λεβίν βίωσε αυτή την εμπειρία, που τη χαρακτηρίζει εξευτελιστική, το 2017 και τώρα έκανε μήνυση στο αεροδρόμιο. Το προσωπικό του πρότεινε να τον μετακινήσουν στο τέρμιναλ με αμαξίδιο που έπρεπε να το σπρώχνουν, αλλά εκείνος το απέρριψε γιατί το θεώρησε υποτιμητικό.

Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, οι υπάλληλοι επέμεναν να δεχθεί, κάτι που ο ίδιος φοβόταν ότι θα του προκαλούσε πληγές. Αντί για αυτό, ζήτησε ένα όχημα αεροδρομίου, αλλά του απάντησαν ότι το Λούτον δεν διαθέτει. Τελικά ένιωσε ότι δεν είχε άλλη επιλογή, παρά να συρθεί στο πάτωμα για εκατοντάδες μέτρα, κάτι που καταγράφηκε σε βίντεο, ενώ στο τέλος χρησιμοποίησε ένα καροτσάκι για τις αποσκευές.

Τώρα μηνύει το αεροδρόμιο, τονίζοντας ότι εξαιτίας του συμβάντος ένιωσε εξευτελισμένος, ενώ κατηγορεί το προσωπικό ότι δεν έδειξε κατανόηση για το τι συνέβη. «Επρεπε να υπάρχει κατάλληλος εξοπλισμός σε κάθε αεροδρόμιο», τόνισε. «Κανένας δεν πρέπει να αναγκαστεί να συρθεί στο πάτωμα», συμπλήρωσε μιλώντας στο BBC.

Από την πλευρά του, το αεροδρόμιο υπεραμύνθηκε της στάσης του, τονίζοντας ότι ο Λεβίν απέρριψε όλες τις προσφορές να τον βοηθήσουν. «Αν και απολογούμαστε αν ένιωσε δυσαρεστημένος με τις υπηρεσίες που έλαβε, είμαστε ικανοποιημένοι ότι το προσωπικό μας έκανε ό,τι μπορούσε σε δύσκολες συνθήκες», ανέφερε σχετική ανακοίνωση.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας