17:15 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Εκλογές 2015: Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου Λαφαζάνη – Κωνσταντοπούλου στη ΔΕΘ

Εκλογές 2015: Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου Λαφαζάνη – Κωνσταντοπούλου στη ΔΕΘ

Συνέντευξη Τύπου δίνει αυτή τη στιγμή ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Αυθαιρεσίες» της υπηρεσιακής κυβέρνησης σε βάρος της Λαϊκής Ενότητας κατήγγειλε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στη συνέντευξη Τύπου στην 80η ΔΕΘ.

Κατηγόρησε την υπηρεσιακή κυβέρνηση ότι λειτουργεί ως «εντολοδόχος» της Ν.Δ. και του «εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ», επειδή στις προεκλογικές ρυθμίσεις δίνεται ο μικρότερος τηλεοπτικός χρόνο στη Λαϊκή Ενότητα, παρά το γεγονός ότι είναι η τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη, ενώ δεν προβλέπεται καμιά προεκλογική κρατική χρηματοδότηση.

«Ένα κόμμα που δεν έχει οικονομικά μέσα και δίνει μάχη σε αντιμνημονιακή κατεύθυνση πρέπει να αποκλειστεί. Καταγγέλλουμε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση που αυθαιρετεί και δείχνει το μετεκλογικό σχέδιο για τετρακομματικό μνημονιακό μέτωπο» είπε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε: «Δεν μπορούν να μας φιμώσουν, θα νικήσουμε».

«Η Λαϊκή Ενότητα ενοχλεί γιατί αποδεικνύει ότι ο μονόδρομος δεν είναι η υποταγή» επισήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είναι παρούσα στη συνέντευξη Τύπου, όπως και άλλοι υποψήφιοι βουλευτές.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος τόνισε ότι οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές και κάλεσε τους πολίτες να ακούσουν την ιστορία που τους χτυπάει την πόρτα και να την ανοίξουν για να περάσει η ελπίδα.

Δείτε live:

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας