9:01 Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τελείωσαν τα ψηφοδέλτια σε εκλογικά Κέντρα λόγω προσέλευσης - Τι ανακοίνωσε το Κίνημα Αλλαγής

Η συμμετοχή στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ σπάει κάθε ρεκόρ, όπως έγραψε το ereportaz.gr με τους υπεύθυνους να υπολογίζουν πάνω από 200.000 στις κάλπες, κάτι όμως που είχε ως αποτέλεσμα, σε πολλά εκλογικά κέντρα να τελειώσουν τα ψηφοδέλτια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Κίνημα Αλλαγής να βγάλει ανακοίνωση, με την οποία μπορούν αν χρησιμοποιηθούν και φωτοτυπίες, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δημοκρατία διαδικασία

Ολοκληρη η ανακοίνωση

ΕΔΕΚΑΠ: Επειδή διαπιστώνουμε πολύ αυξημένη συμμετοχή και προσέλευση ψηφοφόρων, όπου υπάρχει έλλειψη ψηφοδελτίων θα φωτοτυπούνται αντίγραφα των ψηφοδελτίων, τα οποία θα σφραγίζονται και θα μονογράφονται από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και στη συνέχεια θα παραδίδονται στους προσερχόμενους ψηφοφόρους, προκειμένου να διευκολυνθεί η εκλογική διαδικασία. Σε περίπτωση που υπάρχει και έλλειψη φακέλων, και δεν υπάρχει δυνατότητα να ανευρεθούν άλλοι, τα ψηφοδέλτια θα διπλώνονται στα τέσσερα και θα σφραγίζονται και μονογράφονται στην πίσω πλευρά από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και στη συνέχεια θα ρίχνονται στη κάλπη.
Επισημαίνουμε ότι για την Περιφέρεια Αττικής υπάρχει επάρκεια ψηφοδελτίων στα γραφεία του Κινήματος Χαρ. Τρικούπη 50.

Ροή Ειδήσεων

Top News