21:10 Δευτέρα 29 Μαΐου 2023
eReportaz

Live:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Ανακοίνωση Σαράντου Ευσταθόπουλου για υπογραφές και ποιον θα στηρίξει!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Ανακοίνωση Σαράντου Ευσταθόπουλου για υπογραφές και ποιον θα στηρίξει!
Με ανακοίνωσή του, λίγες ώρες πριν κλείσει η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, ο Σαράντος Ευσταθόπουλος, μας ενημερώνει για τις υπογραφές και για τη στάση που ίδιος θα κρατήσει στην προεδρική εκλογή.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Δεν κατάφερα να συλλέξω τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, όπως και πολλοί ακόμα εν δυνάμει συνυποψήφιοι-Βουλευτές και μη-οι οποίοι αν και έλαβαν τη σχετική λίστα της πολιτικής επιτροπής στα χέρια τους, δεν κατέθεσαν ποτέ υποψηφιότητα.
Το θέμα της αντιφατικής και εν ολίγοις μεροληπτικής διαδικασίας εκλογής Προέδρου το έθιξα εξ αρχής, αλλά δεν είναι της παρούσης, είναι ένα θέμα που θα πρέπει να συζητηθεί κατά τη συζήτηση για τον εκσυγχρονισμό του καταστατικού της ΝΔ.
Όπως όλοι οι υποστηρικτές τη ΝΔ, έτσι και εγώ, πιστεύω ότι οι ”επίσημοι” υπόψηφιοι Πρόεδροι της ΝΔ-σύμφωνα με την τελική εικόνα που έχουμε και αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής-είναι άξια στελέχη που έχουν αποδείξει την ικανότητά τους στο πέρασμα των ετών και οι οποίοι αντιπροσωπεύουν επάξια το συντριπτικό ποσοστό των μελών και φίλων της ΝΔ.
Η στήριξή μου, όπως άλλωστε και της πλειοψηφίας της νεολαίας της ΝΔ, θα πάει σε εκείνον τον υποψήφιο που θα δεσμευτεί με συγκεκριμένες δράσεις, ότι θα φέρει σε πρώτο πλάνο τη νέα γενιά! Δίνοντας ουσιαστικά την ευκαιρία στους επιτυχημένους νέους και στις επιτυχημένες νέες της ΝΔ, να βγουν μπροστά και να αναλάβουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την αλλαγή της ΝΔ και κατ’ επέκταση για την αλλαγή της Ελλάδας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους για τη στήριξη σε αυτό το τολμηρό μου εγχείρημα. Ιδιαιτέρως δε την οικογένειά μου και τους στενούς φίλους και συνεργάτες για την υπομονή τους. Αποτέλεσε μια εντελώς ξεχωριστή και ιδιαίτερη εμπειρία για μένα.
Πιστεύω ότι με την εν γένει στάση μου, έγινε ξεκάθαρο το μήνυμα που ήθελα να περάσω και για αυτό η υποψηφιότητά μου αντιμετωπίστηκε τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τους φίλους και υποστηρικτές της ΝΔ, με τη δέουσα σοβαρότητα και κοσμιότητα.
Το σημαντικό τώρα, είναι όλοι εμείς, να διασφαλίσουμε την ενότητα και την προοπτική της ΝΔ. Εγγυητές σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ, τα ιστορικά της στελέχη και η νέα γενιά της παράταξης, μέσα από ένα ”έντιμο συμβόλαιο” που θα διασφαλίζει την αναγέννηση της ΝΔ.
Ελπίζω ότι θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες για τη ΝΔ και για την πατρίδα μας!
Με αισιοδοξία,
Σαράντος Ευσταθόπουλος

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

               

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας