1:36 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Εκνευρισμένοι στην Κω με την... εύνοια της Καλύμνου λόγω Τσίπρα!

Εκνευρισμένοι στην Κω με την... εύνοια της Καλύμνου λόγω Τσίπρα!

Ένα τσιγάρο δρόμος είναι η απόσταση από την Κω στην Κάλυμνο, αλλά μη νομίζετε ότι τα δύο νησιά είναι… αδελφοποιημένα. Υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των δύο κοινωνιών.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κάλυμνο για τον εορτασμό των Θεοφανίων, μάλιστα, εξόργισε τους κατοίκους της Κω, επειδή ένα δεσμευμένο τουρκικό πλοίο που βρισκόταν στο γειτονικό νησί, μεταφέρθηκε στο δικό τους για λόγους που άπτονται της επίσκεψης του πρωθυπουργού!

Η ανακοίνωση από το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Κω τα λέει όλα: 

«Το λιμάνι της Κω δεν είναι χωματερή»
«Κάποιοι θεωρούν την Κω ως μία μόνιμη χωματερή.
Σήμερα με απόλυτα αυταρχικό τρόπο και παρά τις αντιδράσεις του Δήμου Κω και του Λιμενικού Ταμείου μεταφέρεται δεσμευμένο τουρκικό πλοίο από το λιμάνι της Καλύμνου στο λιμάνι της Κω.
Παρά την αντίθεσή μας, παρά την επίκληση κάθε λογικού επιχειρήματος. Επιβάλλουν τις αποφάσεις τους μέσω των κρατικών οργάνων.
Ο λόγος είναι ότι εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Κάλυμνο, το κατασχεμένο τουρκικό πλοίο “χαλάει” το ντεκόρ που θέλουν να στήσουν στο λιμάνι της Καλύμνου και για αυτό το λόγο το στέλνουν στο λιμάνι της Κω.
Με τη διαφορά ότι το λιμάνι της Κω δεν είναι χωματερή.
Το λιμάνι της Κω είναι πύλη εισόδου και τουριστικός προορισμός για όσους το έχουν ξεχάσει.
Υπενθυμίζουμε ότι το Λιμενικό Ταμείο με πολύ μεγάλο κόπο και δικές του δαπάνες καθάρισε το λιμάνι της Κω από τα ναυάγια των δουλεμπορικών σκαφών που κάποιοι επέβαλαν να παραμένουν στο λιμάνι της Κω με αποτέλεσμα να βυθιστούν.
Προκαλεί εντύπωση ο αυταρχισμός και η καθεστωτική λογική με την οποία λειτουργούν ορισμένοι. Επιδιώκουν να δημιουργηθούν εντάσεις και επεισόδια και συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα στην Κω».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας