Εξέθεσαν τους μάρτυρες, εκτεθειμένη η Τουλουπάκη

Εξέθεσαν τους μάρτυρες, εκτεθειμένη η Τουλουπάκη

Με μια μεγάλη δημοσιογραφική αποκάλυψη για έγγραφο των Αμερικανικών Αρχών το οποίο «εκθέτει» την ταυτότητα των μαρτύρων που κατέθεσαν στο FBI αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ σχετικά με την ευθύνη της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, η οποία βάσει ελληνικής νομοθεσίας δεν μπορεί να χρίσει προστατευόμενο μάρτυρα πρόσωπο το οποίο διεκδικεί αποζημίωση κυκλοφορεί η «ΜΠΑΜ» στα περίπτερα όλης της χώρας. Βάσει του αποκλειστικού ρεπορτάζ μάλιστα προκύπτει ότι οι μάρτυρες δεν κατέθεσαν για πολιτικά πρόσωπα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, κάτι που έκαναν στην Ελλάδα.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ το οποίο προκαλεί αίσθηση επιβεβαιώνεται και από το δημοσίευμα της «Καθημερινής» σχετικά με τις πληροφορίες Τουλουπάκη στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου στις 8 Οκτωβρίου 2019. Εκεί όπου δηλαδή επιβεβαίωσε το έγγραφο των Αμερικανών, εξέθεσε τους μάρτυρες αλλά εκτέθηκε και η ίδια. Πλέον μέτρα αντίστροφα ο χρόνος για τον αποχαρακτηρισμό των μαρτύρων οι οποίοι πάντως και χωρίς κουκούλα φέρονται αποφασισμένοι να καταθέσουν τα ίδια!

Επιπλέον η εφημερίδα φιλοξενεί αποκλειστικές πληροφορίες για τον ρόλο του Ν. Μανιαδάκη ο οποίος φέρεται να μίλησε για πολιτικά πρόσωπα στους Αμερικανούς αλλά και για τον τρόπο που προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να «αθωώσει» τον Παπαγγελόπουλο στην Προανακριτική.

Μην χάσετε την ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

NO..MARTIS: To FBI καίει τους προστατευόμενους μάρτυρες

 

 Τσοβόλας για Novartis: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είχαν καταθέσει στο FBI 1-2 χρόνια πριν

Σχόλια