12:32 Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Βροχές και καταιγίδες και πάλι αναμένονται σε περιοχές της χώρας μας.  Πριν από λίγο εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.  Σύμφωνα με αυτό  θα συνεχιστούν οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στις δυτικές και νότιες περιοχές της χώρας.

Τις επόμενες ώρες ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν το Ιόνιο (εκτός από την Κέρκυρα) καθώς και την Πελοπόννησο. Σταδιακά από το βράδυ η κακοκαιρία θα πλήξει την Στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια και από τη νύχτα πιθανόν τις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.

Δείτε εδώ και τον σχετικό χάρτη με τις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία από το σύστημα Προειδοποιήσεων της Ευρώπης για ακραία καιρικά φαινόμενα, το EUMETNET.

13-Nov-13 18-06-21

 Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί την Πέμπτη

Πιο αναλυτικά, αύριο ημέρα Πέμπτη, ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο (εκτός Κέρκυρας) στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, στη Στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, και σταδιακά το ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.

Πάντως γρήγορα τα έντονα καιρικά φαινόμενα υα εξασθενήσουν στο Ιόνιο, σταδιακά μέχρι το βράδυ της Πέμπτης στις ηπειρωτικές περιοχές και τις Σποράδες και τη νύχτα στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Την Παρασκευή από τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν τα Δωδεκάνησα και οι νοτιότερες περιοχές των νησιών του ανατολικού Αιγαίου μέχρι τις πρωινές ώρες.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας