2:37 Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Εκτός ΚΟ Ελληνικής Λύσης ο Π. Σαράκης – Η επιστολή Κ. Βελόπουλου στον Κ. Τασούλα

Εκτός ΚΟ Ελληνικής Λύσης ο Π. Σαράκης – Η επιστολή Κ. Βελόπουλου στον Κ. Τασούλα

Ανακοινώθηκε στην ολομέλεια της Βουλής, η επιστολή του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλου προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κ. Τασούλα με την οποία του γνωστοποιεί ότι ο βουλευτής Επικρατείας, Π. Σαράκης “τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης”.

Με χθεσινό δελτίο Τύπου, η Ελληνική Λύση ανέφερε ότι “έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος. Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων”.

Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Επικρατείας, Π. Σαράκης δήλωσε ότι “η ταπεινή καταγωγή μου, η προσωπική και επαγγελματική μου πορεία ως αυτοδημιούργητος, η προσωπικότητά μου, δεν επιτρέπουν να είμαι ούτε αλαζόνας, ούτε αμετροεπής, ούτε αχάριστος, ούτε να υποτιμώ τους άλλους. Και πάνω απ’ όλα, εγώ δεν είμαι ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος. Οι αξίες μου, οι απόψεις μου, είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν υποτάσσονται. Υπερήφανα, ελεύθερος και ασυμβίβαστος θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου. Ο καθένας μας κρίνεται και αξιολογείται”.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η κοινοβουλευτική ομάδα της Ελληνικής Λύσης αριθμεί έντεκα βουλευτές (από δώδεκα), ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές αυξάνονται από οκτώ σε εννέα.

Οι δυνάμεις των κοινοβουλευτικών ομάδων έχουν πλέον ως εξής:

Νέα Δημοκρατία: 158

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: 36

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: 31

ΚΚΕ: 21

Ελληνική Λύση: 11

Νέα Αριστερά: 11

ΚΟ Νίκη: 10

ΚΟ Σπαρτιάτες: 7

Πλεύση Ελευθερίας: 6

Ανεξάρτητοι: 9

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας