4:05 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Ελεύθεροι οι συγγενείς του παιδοκτόνου στο Άστρος Κυνουρίας

Ελεύθεροι οι συγγενείς του παιδοκτόνου στο Άστρος Κυνουρίας

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα το πρωί ο θείος, η θεία και ο γαμπρός του 39χρονου που δολοφονήθηκε από τον πατέρα του στο Άστρος Κυνουρίας, μετά την εμφάνισή τους στον ανακριτή Ναυπλίου.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία και πως ενημερώθηκαν για αυτήν την επόμενη ημέρα από τον ίδιο τον παιδοκτόνο, ωστόσο ο αδερφός του υποχρεώθηκε να καταβάλει χρηματική εγγύηση 3.000€, και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Αύριο αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή και οι γονείς του θύματος, ενώ σοκ έχει προκαλέσει η κατάθεση του 75χρονου πατέρα του θύματος, ο οποίος με απόλυτη ψυχραιμία περιέγραψε τα παρακάτω:

«Στο σπίτι δεν ήταν κανείς. Τον περίμενα στο μπαλκόνι. Μόλις έφτασε άρχισε να χτυπά την πόρτα. «Η μάνα σου λείπει. Εσύ δεν έχεις κλειδιά;» του φώναξα. Πήρε μια γλάστρα και μου την πέταξε από την αυλή στο μπαλκόνι. Εγώ τον πυροβόλησα με το δίκαννο με ένα μονόβολο. Έπεσε κάτω». Όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια ο 75χρονος, έριξε συνολικά τρεις πυροβολισμούς εναντίον του παιδιού τουΔιαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας