16:56 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Έλενα Παπαρίζου: Είχα κι εγώ αμφιβολίες για την σεξουαλικότητά μου

Έλενα Παπαρίζου: Είχα κι εγώ αμφιβολίες για την σεξουαλικότητά μου

Καλεσμένη στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6 ήταν πρόσφατα η Έλενα Παπαρίζου όπου και εξομολογήθηκε πολύ προσωπικά ζητήματα. «Από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα» ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.

«Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου» είπε στη συνέχεια ενώ αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη.

«Την πρώτη φορά που πέρασα μια κατάθλιψη, το κατάλαβε η ειδικός στο σχολείο. Έπαθα ταυτόχρονα μια μεγάλη αντίδραση θρησκευτική και δεν ήξερα που ανήκω, τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, όπως όλη η οικογένειά μου. Ο καθένας την “εκκλησία” του την κουβαλάει με τον τρόπο που ξέρει εκείνος να την έχει μέσα του. Έχω υπάρξει και βουδίστρια όταν ήμουν πιτσιρίκα. Στα 13 μου χρόνια αναποδογύρισε ο κόσμος. Άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος τότε στο σχολείο» σημείωσε η Έλενα Παπαρίζου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑΡοή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας