10:02 Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αναλαμβάνει την ευθύνη της κοκαΐνης ο σύντροφός της - «Ξεφορτωνόταν» κοκαΐνη στην τουαλέτα όταν την έπιασαν

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αναλαμβάνει την ευθύνη της κοκαΐνης ο σύντροφός της - «Ξεφορτωνόταν» κοκαΐνη στην τουαλέτα όταν την έπιασαν

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών δεν σταματούν εδώ τις έρευνες μετά τη σύλληψη του μοντέλου και πρώην παίκτριας του ριάλιτi Power of Love, της 28χρονης Έλενας Πολυχρονοπούλου και του συντρόφου της Δημήτρη Ρεγγινίδη, καθώς αναζητούν τόσο από που προήλθε η ποσότητα αυτή της κοκαΐνης όσο και το πελατολόγιο και τον ρόλο που είχε ο καθένας εκ των συλληφθέντων καθώς και των πιθανών συνεργατών τους.

Ο σύντροφος του μοντέλου ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη λέγοντας πως πήρε την κόκα να τη μεταφέρει σε κάποιον που του χρωστούσε, παίρνοντας ουσιαστικά πάνω του την υπόθεση για να απαλλάξει τη νεαρή σύντροφό του από το βάρος των κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα.

Μέσω του συνηγόρου του, κ. Σταύρου Γεωργόπουλου υποστηρίζει ότι είναι τοξικομανής, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι η παίκτρια του reality Power Of Love, δεν έχει καμία σχέση. «Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες» αναφέρει ο κ. Γεωργόπουλος.

Συνήγορος συντρόφου μοντέλου: “Χρήστης ναρκωτικών και αχυράνθρωπος”

“Χρήστη ναρκωτικών και αχυράνθρωπο” χαρακτήρισε τον 32χρονο σύντροφο του μοντέλου, ο συνήγορος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.
O δικηγόρος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» ότι διακινούσε τα ναρκωτικά πελάτης του.

«Είναι δικογραφία με βαρύτητα ως προς την κατασχεθείσα ποσότητα. Δεν είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασχέσει οι ελληνικές αρχές, αλλά δεν είναι συνήθης» σημείωσε ο κ. Γεωργόπουλος.

Εν συνεχεία, υποστήριξε ότι ο πελάτης του είχε «ρόλο αχυρανθρώπου» και ότι πρόκειται για «ένα άνθρωπο που στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του, υποχρεώθηκε να τελέσει μια πράξη μεταφοράς, μια και μοναδική φορά. Ήταν μόνος στο αυτοκίνητό του. Θα παραλάμβανε την ποσότητα από ένα σημείο και θα την πήγαινε σε άλλο σημείο».

Σχετικά με το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη μαζί με τον 32χρονο, ανέφερε ότι «η συγκατηγορούμενή του ήταν σπίτι και είχε παντελή άγνοια, δεν είχε σχέση, γνώση ή εμπλοκή».

«Στη διακίνηση των ναρκωτικών εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι. Ο κατηγορούμενος που υπερασπίζομαι είναι αχυράνθρωπος. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κύριος της ποσότητας» κατέληξε ο δικηγόρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μοντέλο με κόκα: «Θα μιλήσω μόνο στη Δικαιοσύνη»

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ασκήθηκε ποινική δίωξη στο μοντέλο για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας