11:30 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Ελλ. Λύση: Είμαστε το μόνο κόμμα που καταδίκασε απερίφραστα την αποστολή όπλων στην Ουκρανία

Ελλ. Λύση: Είμαστε το μόνο κόμμα που καταδίκασε απερίφραστα την αποστολή όπλων στην Ουκρανία

«Η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη που καταδίκασε απερίφραστα και χωρίς “συμψηφισμούς” την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη ενέργεια “προδοτική”. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής, προειδοποίησε όλους τους εμπλεκόμενους που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια και τα εθνικά συμφέροντα με πρόσχημα τη “βοήθεια” στο καθεστώς Ζελένσκι, ότι θα έχουν την τύχη του δικτάτορα Ιωαννίδη», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Η ερώτηση μάλιστα που κατέθεσε ο Κ. Βελόπουλος απαιτώντας την αποκάλυψη του συνόλου των οικονομικών συναλλαγών που συνδέονται με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, έγινε με σκοπό να τεκμηριωθεί πέραν της εθνικής ζημίας και η οικονομική ζημιά που υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο. Πλέον φυσικά της έντονης φημολογίας για “συμφωνίες κάτω από το τραπέζι”», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, επισημαίνει: «Οι συκοφαντικές επιθέσεις λοιπόν από ύποπτους, δήθεν αριστερούς κύκλους, αναφορικά με την κοινοβουλευτική δράση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, δεν είναι προϊόν “άγνοιας” ή “πολιτικής σκοπιμότητας”. Αντίθετα ενισχύουν την παρακρατικού τύπου μεθόδευση του “επιτελικού κράτους”, να μην δώσει τις απαιτούμενες απαντήσεις για το διαφαινόμενο οικονομικό σκάνδαλο που μόνον η Ελληνική Λύση διερευνά και θα συνεχίσει να το πράττει, έως ότου το σύνολο των εμπλεκομένων να λογοδοτήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεντεύξεις Χατζηδάκη σε Bloomberg και CNBC – Οι αναφορές στην ανάπτυξη, το χρέος και τις αμυντικές δαπάνες

ΣΥΡΙΖΑ: Το απόγευμα ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος – Θα παραστεί ο Αλ. Τσίπρας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας