19:35 Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Έλον Μασκ: Σάλος με τη φωτογραφία που ανέβασε με τον ναζί στρατιώτη

Έλον Μασκ: Σάλος με τη φωτογραφία που ανέβασε με τον ναζί στρατιώτη

Σάλο προκαλεί για ακόμα μια φορά ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, αφού δημοσίευσε φωτογραφία ενός ναζί στρατιώτη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που κουβαλάει ένα κλουβί με τρία ταχυδρομικά περιστέρια στην πλάτη του, γράφοντας στη λεζάντα «τρία αδιάβαστα μηνύματα».

Ο Έλον Μασκ ήθελε να… παραλληλίσει τα ταχυδρομικά περιστέρια με τη σημερινή λειτουργία του Twitter, γράφοντας «πώς άλλαξαν οι καιροί» και προσθέτοντας ότι «την εποχή που τα πουλιά ήταν αληθινά. Αλλά αν το Twitter είναι πουλί, αυτό σημαίνει…».

Η εικόνα του στρατιώτη προκάλεσε οργή, σύμφωνα με τη DailyMail, αφού φαίνεται να συγκρίνει τα περιστέρια της εικόνας με το πουλί του Twitter και τους 115 εκατομμύρια χρήστες που μετράει η πλατφόρμα. Αν και δεν φέρει διακριτικά, ο στρατιώτης είναι ναζί της Βέρμαχτ, όπως διαπίστωσαν πολλοί χρήστες.

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε την εικόνα ένας χρήστης που ισχυρίστηκε ότι ήταν «απόγονος ενός επιζώντος του Ολοκαυτώματος» ενώ άλλοι σχολίασαν: «Πραγματικά με αρρωσταίνει… Πρέπει να υπάρχουν συνέπειες για τη χρήση τέτοιων εικόνων. Οι διαφημιστές θα πρέπει να αποσύρουν τις δαπάνες τους στο Twitter».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Twitter: Ο Ελον Μασκ «κόβει» λογαριασμούς που τον στηλιτεύουν

Twitter: Τι έγραψε ο Έλον Μασκ στο e-mail απόλυσης – Καρατόμησε ολόκληρα τμήματα

 

Πηγή: newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας