ΕΛΠΕ: Πυρά εργαζομένων κατά της διοίκησης

ΕΛΠΕ: Πυρά εργαζομένων κατά της διοίκησης

Την διοίκηση των ΕΛΠΕ οτι στήνει σχέδιο »οικειοθελών» αποχωρήσεων διευθυντικών στελεχών, καηγορεί με προσφατη ανακοίνωσή της η ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ. – ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ, υπογραμμίζοντας ότι αυτό βάζει »όλο τον οργανισμό των ΕΛΠΕ σε κατάσταση αναστάτωσης και αποδιοργάνωσης».

Ειδικότερα μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση υπογραμμιζονται τα ακολουθα: »Κύριοι της Διοίκησης, τα προηγούμενα προγράμματα τα πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά για να ξεχαστούν. Σταματήστε τώρα τα σχέδια αυτά!!

Πάτε να δημιουργήσετε νέα κενά σε εμπειρία και στελεχιακό δυναμικό, χωρίς να έχετε από πριν ετοιμάσει το πώς θα καλυφθούν αυτά τα κενά, αλλά ούτε καν τα όσα κενά υπάρχουν από αποχωρήσεις και ασθένειες εργαζομένων, όπως επανειλημμένα σας έχουμε ζητήσει, με συμπληρωματικές προσλήψεις (όπως οφείλατε με βάση και την συμφωνία του 2016), για να δουλεύουμε με ασφάλεια και όχι με υπερωρίες και καθημερινή πίεση.

Και όλα αυτά, με τους εργαζόμενους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να ξεκινήσει η Ελευσίνα με ασφάλεια, μετά από μεγάλο σταμάτημα, αλλά και με την Θεσσαλονίκη σταματημένη για ακόμη μία φορά. Επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι σε ανθρώπους και εγκαταστάσεις και σταματήστε να παίζετε με τη δουλειά και τις ζωές μας σαν να είμαστε μόνο αριθμοί».

 

Σχόλια