10:40 Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Εννιάχρονος δεν ικανοποιήθηκε από τα δώρα του Άγιου Βασίλη και πήρε την αστυνομία!

Εννιάχρονος δεν ικανοποιήθηκε από τα δώρα του Άγιου Βασίλη και πήρε την αστυνομία!

Τα δώρα που έλαβε ένας εννιάχρονος από τον… Άγιο Βασίλη στην Γερμανία δεν τον ικανοποίησαν ιδιαίτερα κι έτσι αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία για να παραπονεθεί!

Το αγοράκι, που ζει στο Τσέτελ, κοντά στη Βόρεια Θάλασσα, κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας και εκτός εαυτού, εξήγησε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε πάρει κανένα από τα δώρα που είχε παραγγείλει για τα Χριστούγεννα.

«Οι αστυνομικοί έφθασαν και βρήκαν ένα μικρό αγόρι πολύ οργισμένο», εξήγησε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα Nordwest Zeitung.

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η χθεσινή ήταν μια πολύ ήρεμη μέρα, οι αστυνομικοί αποφάσισαν τότε να παίξουν το παιχνίδι: εξέταση του αρχικού καταλόγου, σύγκριση με τα δώρα που έλαβε τελικά ο μικρός και διαμεσολάβηση της οικογένειας.

Κατάφεραν έτσι να διευθετήσουν τη διαμάχη εξηγώντας στο παιδί πως ο Άγιος Βασίλης είχε πιθανότατα μπερδέψει την παραγγελία του με αυτήν ενός άλλου παιδιού…

Το αστυνομικό τμήμα του Όλντενμπουργκ, με το οποίο επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενο του καταλόγου των δώρων που είχε ζητήσει το παιδί από την Άγιο Βασίλη.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας