18:32 Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα στο προαύλιο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα στο προαύλιο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση αγνώστων σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στον προαύλιο χώρο της Ευελπίδων τα ξημερώματα του Σαββάτου. Το ένα αυτοκίνητο ανήκε στην Περιφέρεια Αττικής, το δεύτερο σε κηπουρό και τα άλλα δύο ήταν υπηρεσιακά.

«Με αφορμή τη νυχτερινή εμπρηστική επίθεση αγνώστων σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα στο προαύλιο χώρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος καταδικάζει απερίφραστα κάθε  εγκληματική ενέργεια που αποσκοπεί  στη διασάλευση της έννομης τάξης και της κοινωνικής ειρήνης αλλά και στην κάμψη του ελεύθερου φρονήματος των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών», αναφέρει η Ένωση στην ανακοίνωσή της.

Και συνεχίζει στην ανακοίνωση της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: «Οι Έλληνες εισαγγελείς εργάζονται απόλυτα προσηλωμένοι στο  καθήκον τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες  και  δεν πτοούνται ούτε κάμπτονται από τέτοιες άνανδρες και αντιδημοκρατικές ενέργειες. Χρέος της πολιτείας είναι να ενισχύσει τα μέτρα  φύλαξης των δικαστηρίων προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Αναμένουμε την ολοκλήρωση της έρευνας από την Ελληνική Αστυνομία  προκειμένου να διακριβωθούν τα στοιχεία των δραστών».

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας