13:41 Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

ΕΟΚ: Ξεκινά η ανάκριση για την υπόθεση απόπειρας βιασμού

ΕΟΚ: Ξεκινά η ανάκριση για την υπόθεση απόπειρας βιασμού

ΕΟΚ:  Εκκινεί η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση απόπειρας βιασμού σε βάρος υπαλλήλου της ΕΟΚ στην οποία εμπλέκεται ο πρώην γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikastikoreportaz η υπαλληλος έχει κληθεί την 1η Δεκεμβρίου 2021 να καταθέσει ενώπιον του ανακριτή Πατρών. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά ανοίγει ο φάκελος της έρευνας καθώς η υπάλληλος της ΕΟΚ αναμένεται να εκθέσει ενώπιον του δικαστικού λειτουργού όλα όσα φέρεται να βίωσε το καλοκαίρι του 2014 σε ξενοδοχείο της Κρήτης κατά τη διάρκεια αποστολής της Ομοσπονδίας. Καταγγελία Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» αλλά και το dikastikoreportaz.gr η υπάλληλος της Ομοσπονδίας κατήγγειλε ότι είχε επιστρέψει στο δωμάτιό της όταν χτύπησε η πόρτα.
Τότε, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις Αρχές, στο δωμάτιο εισήλθε ο κ. Τσαγκρώνης ο οποίος κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, την κόλλησε στον τοίχο και αποπειράθηκε να την βιάσει!
“Προς μεγάλη έκπληξή μου, είδα τον [παραθέτει όνομα], ο οποίος σε κλάσματα του δευτερολέπτου, αφού έσπρωξε την πόρτα με βία, εισήλθε στο δωμάτιό μου, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, δείχνοντάς μου το μόριο του, ταυτόχρονα έκλεισε την πόρτα. Αστραπιαία όρμησε προς το μέρος μου και με κόλλησε στον τοίχο, πιάνοντάς μου το στήθος και προσπαθώντας πιεστικά να με φιλήσει στο στόμα, λέγοντάς μου με χυδαίες εκφράσεις ότι τώρα θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου!
Εγώ σοκαρίστηκα από αυτές του τις ενέργειες και προς στιγμή πάγωσα και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Εκείνος συνέχισε να με θωπεύει με μανία στο στήθος και τους μηρούς προσπαθώντας να μου αφαιρέσει το εσώρουχο που φορούσα, επιδιώκοντας να συνευρεθεί μαζί μου, χωρίς τη θέληση μου”.

Αντίλογος

Από την άλλη πλευρά ο πρωην γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης με συνέντευξη του στον Πέτρο Κουσουλό είχε αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή, κάνοντας λόγο για στημένες κατηγορίες με σκοπό να επηρεαστούν οι εκλογές της Ομοσπονδίας. Όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει τις επόμενες ημέρες, μήνες και χρόνια μετά το φερόμενο περιστατικό η υπάλληλος διατηρούσε όχι μόνο επαγγελματικές σχέσεις μαζί του αλλά ενώπιον τρίτων προσώπων τον αποκαλούσε «γενικούλη» μου και του έφτιαχνε την γραβάτα!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας