1:46 Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

ΕΟΠΥΥ: «Φωτιά» στην κυβέρνηση από αναρτήσεις Πολάκη για τη Διοικήτρια με την παράλληλη απασχόληση στο Χρηματιστήριο Αθηνών

ΕΟΠΥΥ: «Φωτιά» στην κυβέρνηση από αναρτήσεις Πολάκη για τη Διοικήτρια με την παράλληλη απασχόληση στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Φωτιά στην κυβέρνηση έχει βάλει ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τη Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ η οποία σύμφωνα με την καταγγελία του, εργάζεται παράλληλα έναντι αμοιβής και στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στον Οργανισμό.

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook καταγγέλλει ότι ο μεγαλύτερος Οργανισμός Υγείας της χώρας ο ΕΟΠΥΥ, διοικείται από τη Θεανώ Καρποδίνη η οποία όμως απασχολείται παράλληλα έναντι αμοιβής στο Χρηματιστήριο Αθηνών και δη σε 3 εταιρείες του.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη: «έχει διοριστεί και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου του Χρηματιστηρίου, ελέγχει δηλ. εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο με τις οποίες η ίδια συναλλάσσεται και συμβάλλεται ως Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ».

Φωτιά στην κυβέρνηση για τον ΕΟΠΥΥ

Η ανάρτηση Πολάκη για τον Οργανισμό που διαχειρίζεται κοντά 5,5 δις ευρώ, προκάλεσε αναστάτωση στην κυβέρνηση η οποία με βάση τις πληροφορίες του ethnos.gr επιχειρεί να υποβαθμίσει το θέμα ώστε να μην προκύψουν νέες πολιτικές απώλειες μετά την υπόθεση Πάτση αλλά και τις παρακολουθήσεις.

Υψηλόβαθμες πηγές του ethnos.gr αναφέρουν ότι η διπλή απασχόληση Καρποδίνη στον ΕΟΠΥΥ και το Χρηματιστήριο Αθηνών ήταν σε γνώση του Μαξίμου, ενώ τις τελευταίες ημέρες όλοι περίμεναν με αγωνία εάν θα δημοσιοποιηθεί η υπόθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ και ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν ότι υπήρξαν χθες όλη την ημέρα αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις και τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ Μαξίμου, κυβερνητικών στελεχών και υπουργείου Υγείας για τη διαχείριση της νέας αυτής υπόθεσης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ereportaz.gr


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας