0:43 Κυριακή 3 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Επεισοδιακές εξελίξεις θα υπάρξουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Επεισοδιακές εξελίξεις θα υπάρξουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Στις 11 Φεβρουαρίου η Σελήνη θα βρεθεί στους Ιχθύς και θα φέρει άγχος και νευρικότητα σε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Τη 13η ημέρα του Φεβρουαρίου ο Άρης θα πραγματοποιήσει την είσοδό του στον Υδροχόο, ενώ θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Τα περισσότερα άτομα όλων των ζωδίων θα έχουν δυσκολίες στα επαγγελματικά, στα αισθηματικά και στα θέματα που αφορούν την υγεία. Επεισοδιακές θα είναι οι ερωτικές συναντήσεις και οι σεξουαλικές συνευρέσεις την ημέρα αλλά και τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου (στις 14/2). Θα υπάρξουν εντάσεις, καβγάδες και επικοινωνιακά μπερδέματα μεταξύ των δύο φύλων.

Η 15η Φεβρουαρίου θα βρει τη Σελήνη στον Ταύρο. Τότε οι αντιπαραθέσεις που θα έχουν προηγηθεί στα αισθηματικά την προηγούμενη ημέρα θα ξεκαθαρίσουν με μονιάσματα ή με χωρισμούς των σχέσεων. Θα ακολουθήσει η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Υδροχόο. Αυτοί/αυτές που θα διαλύσουν έναν δεσμό ή έναν γάμο στις 17/2 δεν θα κάνουν επανασύνδεση. Σε δυσοίωνη όψη θα είναι ο Ερμής με τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη περίοδος δεν θα έχει καθόλου θετικές εξελίξεις για τα ερωτικά των ζευγαριών.

 

Κριός 21/3-19/4 Προσωρινή κρίση στα οικονομικά

 

Ασχοληθείτε με νέα πνευματικά ενδιαφέροντα και βρείτε τον σκοπό της ζωής σας. Ο Ήλιος, ο Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον Υδροχόο, γι’ αυτό θα γίνει σύνοδος με τον Πλούτωνα. Μπείτε σε έναν νέο τρόπο ζωής με υγιεινή διατροφή. Εντοπίστε τα πάθη του χαρακτήρα σας και ελέγξτε τα. Τα έσοδά σας θα μειωθούν από την ακρίβεια και τα οικονομικά σας θα περάσουν προσωρινή κρίση. Διώξτε τη ρουτίνα από τα αισθηματικά σας με το χιούμορ σας.

Φυτό: Άμισχο Τρίλλιο

Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Απατίτης Κόκκινος και Καλσίτης Ροζ

 

Ταύρος 20/4 – 20/5 Διορθώστε τα λάθη σας

Αυτή η εποχή θα είναι η πιο ιδανική για να πετύχετε την αυτοβελτίωσή σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να βρείτε τον τρόπο που θα σας κάνει να διορθώσετε τα λάθη σας. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα σας επηρεάσουν θετικά. Στα οικονομικά σας θα έχετε ικανοποιητικές εισπράξεις παρά τα έξοδά σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν εντάσεις, που θα φύγουν αν προκαλέσετε ερωτικά το ταίρι σας.

Φυτό: Ανεμώνη

Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Ανναβεργίτης και Πρενίτης

 

Δίδυμοι 21/5 – 20/6 Μειώστε τα έξοδά σας

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να καταλάβετε τι σας ενοχλεί. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Κάντε συχνές συναντήσεις με τα κοντινά σας άτομα. Χρειάζεστε περισσότερες στιγμές ψυχαγωγίας στην κοινωνική ζωή σας. Κάντε αποταμίευση όσο μπορείτε και μειώστε τα έξοδά σας. Τα οικονομικά σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα. Φανερώστε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες στον/στη σύντροφό σας και τα ερωτικά σας θα ανανεωθούν.

Φυτό: Κατλέγια

Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Νεφρίτης Λευκός και Τοπάζι Λευκοδιάφανο

 

Καρκίνος 21/6/-22/7 Διασκεδάστε με το ταίρι σας

Προσπαθήστε να βελτιώστε την κοινωνική σας ζωή. Ουσιαστικά πρέπει να επιδιώξετε νέες γνωριμίες. Μόνο έτσι θα φύγει η ρουτίνα από την καθημερινότητά σας. Τα έξοδα θα πιέσουν λίγο τα οικονομικά σας. Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα θα σας κάνει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα έχετε και θα αυξηθούν οι εισπράξεις σας. Διασκεδάστε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο και θα ευτυχήσετε στα αισθηματικά.

Φυτό: Πενστημόνιο

Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Ερυθρίτης Φούξια και Φραουλίτης

 

Λέων 23/7 – 22/8 Aποφύγετε τις εντάσεις

Διώξτε το άγχος και βάλτε την ανεμελιά στη ζωή σας. Ο Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη θα συναντήσουν τον Πλούτωνα και θα σας βοηθήσουν σε ό,τι κι αν κάνετε. Χαλαρώστε και κυνηγήστε πιο προσιτούς στόχους για να τους πετύχετε στο κοντινό μέλλον. Στη μετριότητα θα βρεθούν τα οικονομικά σας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάθετε ζημιές. Να αποφύγετε τις συγκρούσεις στα αισθηματικά σας και να κάνετε πιο συχνές τις ερωτικές συνευρέσεις με το ταίρι σας.

Φυτό: Άγρια Τουλίπα

Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Αμβλυγωνίτης και Μπιξμπίτης

 

Παρθένος 23/8 – 22/9 Μικρή άνοδος στα έσοδά σας

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και συνεχίστε να έχετε ευγενικούς τρόπους και ας σας αδικούν τα κοντινά σας άτομα με τη συμπεριφορά τους. Η σύνοδος του Ερμή, του Άρη και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα τα φέρει όλα στα μέτρα σας. Μετά από λίγες μέρες όλα θα στρώσουν. Αισιόδοξη αλλά μικρή άνοδο θα έχουν τα οικονομικά σας. Αφήστε τη ρομαντική σας διάθεση να επηρεάσει τον γάμο σας ή τη σχέση σας. Έτσι θα απομακρύνετε την πλήξη από τα ερωτικά σας.

Φυτό: Ηριγέρων

Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Βαρίτης Πράσινος και Ευδιαλίτης Κόκκινος

 

Ζυγός 23/9 – 22/10 Ασχοληθείτε με  την υγεία σας

Αφιερώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να βοηθάτε τους δικούς σας ανθρώπους χωρίς να προστατεύετε τον εαυτό σας από την ψυχολογική κούραση. Ο Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη θα είναι στον Υδροχόο και θα διώξουν από τη ζωή σας τη σωματική κόπωση. Να ασχοληθείτε προληπτικά με την υγεία σας πριν να είναι αργά. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και από ψυχαγωγία. Τα έσοδά σας θα μειωθούν, αλλά να μη φοβάστε. Τα οικονομικά σας θα ανακάμψουν σύντομα. Οι καβγάδες είναι πολύ επικίνδυνοι για τα αισθηματικά σας.

Φυτό: Μορίνα

Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Κονιχαλκίτης και Ροδονίτης

 

Σκορπιός: 23/10 – 21/11 Aποφύγετε την τοξικότητα

 

Έχετε ακόμα μέσα σας μεγάλη αντοχή, παρά τις ψυχολογικές δοκιμασίες που περάσατε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναλώνεστε σε παρέες με αρνητικούς ανθρώπους. Αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα θα κάνουν κατά σειρά ο Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη. Φροντίστε ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές στα οικονομικά σας. Να μην κάνετε αναλυτικές συζητήσεις στα ερωτικά σας. Μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας φέρουν κοντά στον χωρισμό

Φυτό: Λαίμιο

Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Αστροφυλλίτης και Σκαπόλιθος Πορφυρός

 

Τοξότης 22/11 – 21/12 Κάντε παρέα με αισιόδοξα άτομα

Δυστυχώς το στρες σάς έχει κάνει να μην έχετε διάθεση για να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας. Κάντε παρέα με αισιόδοξους ανθρώπους. Δεν σας ταιριάζουν οι μίζεροι άνθρωποι που σας περιτριγυρίζουν. Σύνοδο με τον Πλούτωνα θα κάνουν ο Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη, γι’ αυτό να κυνηγήσετε με επιμονή τους στόχους σας στα οικονομικά και θα τα καταφέρετε. Ζητήστε αυτό που ποθείτε από το ταίρι σας και θα φτιάξουν τα ερωτικά σας.

Φυτό: Λιναριά

Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Αμβλυγωνίτης και Πυροφυλλίτης

 

Αιγόκερως 22/12 – 19/1 Διεκδικήστε με διπλωματία

Περιορίστε τις στενοχώριες σας με τα αστεία σας. Η απαισιοδοξία δεν έχει καμία θέση στη ζωή σας. Μη δίνετε μεγάλη σημασία στα λόγια που ακούτε από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Μέτρια θα είναι τα οικονομικά σας. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρεθούν στο ζώδιό σας. Επίσης θα ενεργοποιήσουν τον Ποσειδώνα, γι’ αυτό θα τα πάτε καλά στα ερωτικά σας. Να μην υποχωρείτε όταν σας ενοχλεί ο εγωισμός του/της συντρόφου σας. Να διεκδικείτε ό,τι θέλετε με διπλωματία.

Φυτό: Ερυθρίνη

Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Πεταλίτης Ροζ και Φουξίτης

 

Υδροχόος 20/1 – 18/2 Επικοινωνιακά εμπόδια…

Λησμονήστε τις δυσκολίες της καθημερινότητας που σας έφτασαν στην ψυχολογική κούραση που έχετε. Μπορεί να απογοητεύεστε και να λέτε ότι οι δυνάμεις σας εξαντλήθηκαν, όμως δεν είναι έτσι. Σας πιάνει το παράπονο, γιατί δεν έχετε δει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στα οικονομικά σας. Ο Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρεθούν στο ζώδιό σας και θα κάνουν σύνοδο με τον Πλούτωνα, γι’ αυτό σε λίγο καιρό θα σας έρθουν μεγαλύτερες εισπράξεις. Επικοινωνιακά εμπόδια θα φανούν στα ερωτικά σας.

Φυτό: Κύρσιο

Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Σπεκιουλαρίτης και Ζαφείρι Μωβ

 

Ιχθύες 19/2 – 20/3 Οικονομική ανάκαμψη

 

Μην κρίνετε τους άλλους ανθρώπους για τις πράξεις τους. Βρίσκεστε σε διαφορετική θέση και δεν μπορείτε να ξέρετε πώς νιώθουν. Διορθώστε τα λάθη σας και προσπαθήστε να επιτύχετε την αυτοβελτίωσή σας. Αν και ο Κρόνος θα είναι στο ζώδιό σας, ο Ποσειδώνας θα σας προστατεύσει. Η κρίση της ακρίβειας δεν θα εμποδίσει την αύξηση των εσόδων σας στα οικονομικά σας. Στα ερωτικά σας θα σας ικανοποιήσει το ταίρι σας αν ελαττώσετε τον εγωισμό σας.

Φυτό: Βερονίκη

Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Βιβιανίτης και Αγγελίτης

 

 

 

  • Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας, Grand Master Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος».
  • Επίλυση Προβλημάτων, τηλ.: 210-8957751 –  Τηλ.: 6972983887

Ζώδια Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας, Grand Master Ψυχολογίας - Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος». Επίλυση προβλημάτων τηλ.: 6972983887. Εισηγήσεις Ζωδιακών Κρυστάλλινων Μενταγιόν τηλ.: 210-8957751.

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας