20:18 Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Επένδυση $200 εκατ. της Costamare στη Neptune Maritime Leasing της Μ. Λάτση

Επένδυση $200 εκατ. της Costamare στη Neptune Maritime Leasing της Μ. Λάτση

Η ναυτιλιακή Costamare Inc. της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου αποκτά μερίδιο στη Neptune Maritime Leasing Limited της Μαριάννας Λάτση μέσω της επένδυσης ύψους έως και 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Neptune Leasing είναι μια πλατφόρμα που παρέχει ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης σε πλοιοκτήτες, η οποία ιδρύθηκε το 2021 από τον κ. Χάρη Αντωνίου, ο οποίος θα συνεχίσει ως διευθύνων σύμβουλος. Ο κ. Βασίλης Μαντζαβίνος, έμπειρος ναυτιλιακός τραπεζίτης, θα διοριστεί μεταξύ άλλων ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Neptune Leasing για λογαριασμό της Costamare.

Η Costamare είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζεται σε αυτό το εγχείρημα με τον anchor investor στη Neptune Leasing, τη Latsco Family Office της οικογένειας της Μαριάννας Ι. Λάτση, η οποία επίσης αυξάνει τις επενδύσεις της στη Neptune Leasing, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Η Costamare στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι θεωρεί πως η επένδυση στη Neptune Leasing αποτελεί ευνοϊκή αξιοποίηση της αυξημένης της ρευστότητας και αναμένεται να παράσχει ισχυρές αποδόσεις έναντι αποδεκτών επιπέδων κινδύνου.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                  

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας