3:16 Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Επέστρεψε στην Αγγλία η 20χρονη που τυφλώθηκε από ποτά- "μπόμπες" στη Ζάκυνθο

Επέστρεψε στην Αγγλία η 20χρονη που τυφλώθηκε από ποτά- "μπόμπες" στη Ζάκυνθο

Στην πατρίδα της, την Αγγλία, ταξίδεψε χθες το απόγευμα, μαζί με τους γονείς της η 20χρονη που έχασε την όραση της και έπαθε νεφρική ανεπάρκεια από νοθευμένα ποτά στο Λαγανά Ζακύνθου.

Η νεαρή κοπέλα, μεταφέρθηκε στην Αγγλία χθες το απόγευμα με ειδικό αεροσκάφος – ασθενοφόρο ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας, το οποίο ήταν κατάλληλα εξοπλισμένο για την περίπτωση της. Η 20χρονη θα συνεχίσει πλέον τις θεραπείες της σε νοσοκομείο της Αγγλίας.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο διευθυντής της νεφρολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Δημήτρης Γούμενος, «η κατάσταση της 20χρονης ασθενούς, είναι γενικά σε πολύ καλύτερη κατάσταση, χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να επανέλθει, αλλά αισιοδοξούμε για την κατάσταση της υγείας της».

Ερωτηθείς, ο Δημήτρης Γούμενος για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η άτυχη κοπέλα με την νεφρική ανεπάρκεια και την απώλεια της όρασης, ανέφερε ότι: «η νεφρική ανεπάρκεια αντιμετωπίζεται αυτή την στιγμή με καθημερινές αιμοκάθαρσης και με συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, ενώ για το πρόβλημα της όρασης υπάρχει περίπτωση να επανέλθει, αλλά χρειάζεται χρόνος».Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας