2:51 Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα γιορτάσουν δημόσια την 13η επέτειο του γάμου τους, σύμφωνα με την βασιλική συντάκτρια Έμιλι Νας. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η «κοινή θνητή» Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ με παρόντες 2.000 προσκεκλημένους, εκ των οποίων πολλοί γαλαζοαίματοι από ολόκληρο τον πλανήτη.

Όμως, η φετινή επέτειος γάμου της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν είναι σαν τις προηγούμενες αφού η μέλλουσα βασίλισσα διαγνώστηκε με καρκίνο στα τέλη Φεβρουαρίου και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες. Η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε με βίντεο στις 22 Μαρτίου πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο και ζήτησε από το κοινό χώρο, χρόνο και ιδιωτικότητα για να ολοκληρώσει την θεραπεία της. Η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επίσημη εμφάνιση εντός του 2024 και παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψει στα θεσμικά της καθήκοντα.

Αν και βασιλικοί συντάκτες έχουν δηλώσει πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί δημόσια τον Ιούνιο στις Ιπποδρομίες του Άσκοτ, το παλάτι του Κένσινγκτον (επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον) δεν έχει ανακοινώσει πότε η μέλλουσα βασίλισσα θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα ενώ τηρεί «σιγή ιχθύος» για την μορφή και το στάδιο του καρκίνου της νύφης του βασιλιά Κάρολου.

Η έμπειρη βασιλική συντάκτρια Έμιλι Νας μιλώντας στο «A Right Royal Podcast» δήλωσε πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν αποφασίσει να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους ιδιωτικά. Η ίδια, υποστήριξε πως θεωρεί ότι το ζευγάρι δεν θα δώσει στη δημοσιότητα ένα νέο πορτρέτο με αφορμή τα 13 χρόνια γάμου, αφενός, επειδή δεν πρόκειται για επέτειο ορόσημο, όπως είναι τα 25 ή τα 50 χρόνια έγγαμου βίου και αφετέρου, εξαιτίας του ό,τι το τελευταίο διάστημα «αυτοί έχουν πολλά να αντιμετωπίσουν».

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 29 Απριλίου του 2011. Στις 22 Ιουλίου του 2013 ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο πρίγκιπας Γεώργιος. Τον Μάιο του 2015 γεννήθηκε η πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Απρίλιο του 2018 γεννήθηκε ο πρίγκιπας Λούις. Ο πρίγκιπας Γεώργιος είναι δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου, τρίτη είναι η πριγκίπισσα Σάρλοτ και τέταρτος ο πρίγκιπας Λούις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστροφή στα δημόσια καθήκοντα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Νέα θεωρία συνωμοσίας: Για ποιόν λόγο η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να ζητά διαζύγιο από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας