16:48 Σάββατο 2 Ιουλίου 2022
eReportaz

Live:

Επήλθε ειρήνη μεταξύ Αλέξη Κούγια και Ένωσης Ποινικολόγων

Επήλθε ειρήνη μεταξύ Αλέξη Κούγια και Ένωσης Ποινικολόγων

Με κοινή δήλωση του Αλέξη Κούγια και της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων γίνεται γνωστό ότι επήλθε ειρήνη μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας στην ανακοίνωση που διένειμε, μετά από σειρά συζητήσεων με τους συναδέλφους μου του Προεδρείου της Ενώσεως Ποινικολόγων, θέλω να ανακοινώσω ότι ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και διαφωνίες που υπήρξαν μεταξύ μας και κατόπιν αυτής της εξελίξεως, θα συμμετάσχω ως προεδρεύων στο συνέδριο της Ενώσεως που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, στις 9 και 10 Ιουλίου 2022.

Δημοσιοποιώ την κοινή μας δήλωση.

KOINH ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ-ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ (22.6.2022)

Η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, είναι το μεγαλύτερο επιστημονικό σωματείο της χώρας, μετά τους Δικηγορικούς Συλλόγους Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά με πάνω από 3000 μέλη-δικηγόρους, το οποίο έχει προσφέρει, ειδικά τα τελευταία 6 χρόνια και μέσα από τα 22 συνέδρια της ένα σημαντικό και πολυεπίπεδο επιστημονικό έργο.

Ο Αλέξης Κούγιας, είναι ένας από τους κορυφαίους ποινικολόγους στη χώρα, με δεκαετίες διαδρομής σε κάθε ποινικό ακροατήριο, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Μαυρομάτη, τον Βασίλη Ταουξή και άλλους έγκριτους συναδέλφους, εμπνεύστηκε το 2009 την ίδρυση της Ένωσης, συμμετέχοντας στη συνέχεια σε σημαντικά συνέδρια της.

Στο πρόσφατο παρελθόν λόγω εκατέρωθεν εσφαλμένης……………………………………………………………………………………………………………….

Διαβάστε τη συνέχεια στο dikastikoreportaz.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 6,5 ετών σε 24χρονο που εξανάγκαζε 14χρονη να έρχεται σε ερωτική επαφή μαζί του – Ελεύθερος μέχρι το Εφετείο

Γιώργος Κιμούλης – Ζέτα Δούκα: Δόθηκε ραντεβού για εξωδικαστική λύση

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

               

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας