23:35 Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Επιτέλους! Η Μπριζίτ απάντησε στον Μπολσονάρου!

Επιτέλους! Η Μπριζίτ απάντησε στον Μπολσονάρου!

Τη σιωπή της «έσπασε» η Μπριζίτ Μακρόν, μετά τα προσβλητικά σχόλια που έκανε σε βάρος της, ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου.

Η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας, ευχαρίστησε σήμερα τους Βραζιλιάνους που της εξέφρασαν την υποστήριξή τους για τις προσβολές του Μπολσονάρου. «Θα ήθελα απλώς να πω (…) δυο λόγια στους Βραζιλιάνους και τις Βραζιλιάνες, στα πορτογαλικά: muito obridaga” (σ.σ. σας ευχαριστώ πολύ), είπε χαρακτηριστικά η Μπριζίτ Μακρόν.

«Οι καιροί αλλάζουν. Υπάρχουν κάποιοι που βρίσκονται ήδη πάνω στο τρένο της αλλαγής, οι γυναίκες είναι εκεί, όπως κι εσείς που σχεδόν όλοι το καταλάβατε, κύριοι. Όχι όμως όλοι: κάποιοι είναι στην αποβάθρα και είμαι σίγουρη ότι δεν θα αργήσουν να ανέβουν στο τρένο», πρόσθεσε, δηλώνοντας «πολύ συγκινημένη» από την υποστήριξη που της εξέφρασαν οι Βραζιλιάνοι. Η δήλωση αυτή έγινε στο περιθώριο των εγκαινίων ενός μουσείου στο Αζινκούρ.

Τα σχόλια του Μπολσονάρου για την Μπριζίτ Μακρόν οδήγησαν τον Γάλλο πρόεδρο να δηλώσει μπροστά στις κάμερες, να αποκτήσει ο λαός της Βραζιλίας «πολύ γρήγορα έναν πρόεδρο που θα είναι αντάξιος με τις περιστάσεις». Την Τετάρτη, ο Μπολσονάρου διέγραψε τις αναρτήσεις του στο Facebook που αφορούσαν τη σύζυγο του Μακρόν «για να μην παρερμηνευθούν», όπως είπε ο εκπρόσωπός του. Στο μεταξύ όμως, στο Twitter, υπό το χάσταγκ #DisculpaBrigitte («Συγγνώμη Μπριζίτ») πολλοί χρήστες είχαν εκφράσει την ντροπή τους για τα σχόλια αυτά.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας