15:56 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα - Επίθεση Κούγια στους δημοσιογράφους: «Να σώσετε τα σπίτια σας από τις αγωγές και τις μηνύσεις»

Πάτρα - Επίθεση Κούγια στους δημοσιογράφους: «Να σώσετε τα σπίτια σας από τις αγωγές και τις μηνύσεις»

Επίθεση στους δημοσιογράφους έκανε ο Αλέξης Κούγιας μετά τη διακοπή της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη»

 

Συγκεκριμένα η ένταση με τον γνωστό ποινικολόγο έγινε με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν εκείνη επιχείρησε να του κάνει ερώτηση.

«Μη με ξαναδιακόψεις ποτέ, εσύ ειδικά, από την εκπομπή την οποία προέρχεσαι. Στα παλιά μου τα παπούτσια ο συνάδελφός σας. Ακουστέ για να τελειώνουμε. Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και τρως και καταστρέφει ανθρώπους και εσύ και αυτή, θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη. Κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας από τις αγωγές και τις μηνύσεις. Άφησε με να τελειώσω, δεν είσαι μόνη σου εδώ. Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δικηγόρους.

Δεν είστε εκπομπή εσείς, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρου. Εσείς και μια άλλη εκπομπή, της κυρίας Στεφανίδου. Κι αν θέλουν οι δικηγόροι να εμφανίζονται με αυτόν τον τρόπο με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά. Η κυρία κατηγορουμένη έχει πλέον υπεράσπιση, δεν είναι σάκος του μποξ»

Η δίκη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου θα συνεχιστεί στις 11 Ιανουαρίου με τον Αλέξη Κούγια να αντιδρά, λέγοντας ότι είναι αδύνατον να ολοκληρωθεί η απολογία της.

Τι απάντησαν από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη 

Κουτσελίνη: «Δεν είμαι κουμπάρα του Απ. Λύτρα»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας