11:10 Κυριακή 3 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αλλαγή ηγεσίας - Νέα επικεφαλής η πρώην πρόεδρος του ΣτΕ

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αλλαγή ηγεσίας - Νέα επικεφαλής η πρώην πρόεδρος του ΣτΕ

Η πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αϊρίν-Έβελυν-Μικέλα-Μαίρη Σάρπ αναλαμβάνει από τον επόμενο μήνα την ηγεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού στη θέση του νυν προέδρου Ιωάννη Λιανού.

Η κα Σαρπ, αύριο 7 Δεκεμβρίου, έχει κληθεί να παραστεί για ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ώστε να αναλάβει τα καθήκοντά της από το νέο έτος, οπότε και ολοκληρώνεται η θητεία του κ. Λιανού στην προεδρία της Ανεξάρτητης Αρχής.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ.Λιανός αναφέρει: «Τελευταία συνεδρίαση του προεδρείου της Επιτροπής Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ αυτή την εβδομάδα που εκπροσωπώ την Ελλάδα. Μετακομίζω σε νέα “βοσκοτόπια” καθώς έχω ήδη αποδεχτεί από τον Απρίλιο του 2023 μια θέση επιβολής ανταγωνισμού σε άλλη δικαιοδοσία (ανακοινώσεις για αυτό σύντομα).

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία η συνεργασία με εξαιρετικούς συναδέλφους από άλλα κράτη μέλη του ΟΟΣΑ για την προώθηση μιας ενεργού επιβολής του νόμου περί ανταγωνισμού και είναι τιμή μου που ήμουν ο πρώτος Έλληνας που έγινε μέλος του Προεδρείου της Επιτροπής Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ριζικές αλλαγές στην αγορά ακινήτων: Τέλος στην αγοραπωλησία «χέρι – χέρι»

Νταντάδες της γειτονιάς: Και οι συγγενείς στο Μητρώο Επιμελητών – Τα ποσά και οι προϋποθέσεις

Πηγή: newsbomb.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας